Oldal frissítése

Valkyrie Elysium - PS5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Valkyrie Elysium - PS5

Valkyrie Elysium - PS5

Ragnarok megtapasztalása

A Valkyrie Elysium PS5 játékban a legendás Ragnarök formájában közeleg az idők vége.Odin azonban előre látta ezt a pillanatot, és utolsó erejéből megteremtette Valkűrt, akinek egyetlen feladata a világ megmentése.A mindenség pusztulásra van ítélve, és az egyetlen, aki megmentheti, te vagy.

Valkyrie Elysium - PS5

A Valkyrie Elysium PS5 grafikája magával ragad

A játék világa egyedi hely, amely tele van érdekes felfedezésre váró helyszínekkel.Az egyedi vizuális stílus magával fog ragadni.Nem hiányzik azonban Motoi Sakuraba jellegzetes soundtrackje sem, amely felejthetetlen zenei hátteret biztosít ennek az univerzumnak.

Valkyrie Elysium - PS5

Egy nagy sebességű akció-RPG

A Valkyrie Elysium PS5 egy lenyűgöző harci akciójáték.Végigrepülhetsz a csatatéren, és az új Soul Chain rendszerrel hajthatsz végre akciókat.Rendelkezésedre áll a képességek és készségek széles skálája, amelyek hihetetlenül pusztító kombókká építhetők fel.

Valkyrie Elysium - PS5

Ki vagy mi az Einherjar ereje a Valkyrie Elysium PS5-ben?

Ha úgy érzed, hogy vesztésre állsz a csatában, idézd meg az Einherjar hatalmas harcos szellemeket, hogy segítsenek neked a harcban.Elemi bónuszokat kapsz, amelyek taktikai előnyt biztosítanak a Valkyrie Elysiumban a harc során.

Valkyrie Elysium - PS5

Halmozd a támadásokat

A harcok során lehetőséged van arra, hogy egyik támadást a másik után hajtsd végre.Ha sikerül kitartanod, akkor a Valkyrie Elysium PS5-ben olyan példátlan harci technikáknak nézhetsz elébe, amelyekkel a földbe döngölheted ellenfeleidet.

Valkyrie Elysium - PS5

Használd ki a Valkyrie Elysium PS5 számos fejlesztését

A játék világában tett utazásod során lehetőséged van különféle fejlesztésekhez hozzáférni.Nemcsak a karakteredet, hanem a fegyvereidet és a harci technikáidat is fejlesztheted a játékstílusodnak megfelelően.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, RPG

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2022
A kiadás hónapja Szeptember

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  PSV0298
Termékszám:  5021290094925

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10