Oldal frissítése

ULTRADESK Winger fekete

4,8 4 értékelés
257 690 Ft

ULTRADESK Winger fekete


ULTRADESK Winger - állítható magasságú sarokasztal igényes felhasználóknak

Az ULTRADESK Winger gaming asztal mellett biztosan nem fogsz panaszkodni a helyhiány miatt. A márka első sarokasztalát úgy tervezték, hogy könnyedén növelje a munkaterületedet, és könnyebben elrendezhesd a gamer komponenseket és egyéb kiegészítőket. Az asztalon akár két monitor is gond nélkül elfér. Még egy nyomtató, laptop vagy grafikus tablet számára is van hely. És ami a legfontosabb, a rengeteg hely mellett az ULTRADESK Winger elektromosan állítható magasságot is kínál.

Egy gombnyomással beállíthatod a kívánt magasságot

A 75 és 122 cm közötti fejlett magasságállító rendszer lehetővé teszi, hogy az ULTRADESK Winger mellett ülni vagy állni tudj, ami pozitív hatással van az egészségedre és a kényelemre a hosszú játék vagy munka során. A modern elektromos motorok és az intuitív kezelőpanel zökkenőmentes magasságállításról gondoskodik, amely az asztallap alján lévő pozíciójának köszönhetően mindig könnyen elérhető a jobb kezeddel. Egy speciális processzor biztosítja a motorok első osztályú szinkronizálását. Értékelni fogod, hogy ezt a rendszert magas minőség, megbízhatóság, tartósság ésa hosszú élettartam magától értetődő.


14 világítási mód

Az ULTRADESK Winger a legújabb verziójú RGB LED-világítással rendelkezik, amely az oldalsó hosszú panelekben van elhelyezve, hogy különleges hangulatot kölcsönözzön a játéktérnek. A gomb segítségével 14 üzemmód közül választhatsz, és teljesen ki is kapcsolható.

Intuitív vezérlés

A kezelőpanelen két "fel" és "le" gomb található az elektromos motorok vezérléséhez, valamint további két gomb két különböző magasság tárolásához - így egyetlen gombnyomással beállíthatod a kedvenc magasságodat. Az ULTRADESK Winger USB-csatlakozókkal van felszerelve, amelyekkel nemcsak az asztal RGB LED-világítása, hanem pl. egy mobiltelefon töltése is lehetséges.

Páratlan minőség

Az erős, stabil és tartós RAGE SAFE acélszerkezet biztosítja, hogy az ULTRADESK Winger asztal a legvadabb játékversenyeket is sérülés nélkül túlélje, és ne billentsen ki az egyensúlyból. Az innovatív technológiai és anyagi megoldások lehetővé tették, hogy a nagyobb kényelem érdekében teljesen eltávolítsuk az alsó kereszttartót.

Tökéletes ergonómia

Az asztalhoz tartozik egy 80 × 20 cm-es emelt ergonomikus polc, amely egy vagy két monitor elhelyezésére alkalmas, és bőséges helyet biztosít egyéb kiegészítők számára. A polc szilárdan az íróasztalhoz van rögzítve, így nem kell aggódnod, hogy túl nagy súlyt helyezel rá.


ULTRADESK Winger - meg sem fogod hallani

Az ULTRADESK Winger két, az oldaltartókba integrált elektromos motort használ a magasságállításhoz. Nemcsak, hogy nem zavarják az asztal elegáns megjelenését, de ez a megoldás nagyobb tartósságot és hosszabb élettartamot is garantál. Az elektromos motorok további előnyei közé tartozik az alacsony energiafogyasztás és a működés közbeni minimális zaj - így az asztal semmilyen körülmények között nem fog zavarni játék közben. Az ULTRADESK Winger szabványos 230 V-os konnektorról kapja az áramot.

Első a biztonság

A nagyfokú megbízhatóság és minőség mellett nagy hangsúlyt fektettek a felhasználók és a gyermekek védelmére is. Az alkatrészek közötti összes csatlakozást szakszerűen lefedték, hogy még a legkisebb gyerekek se érintkezhessenek feszültség alatt álló elektromos alkatrészekkel. A biztonsági rendszer biztosítja, hogy az ULTRADESK Winger azonnal megáll, ha akadályba ütközik - ezzel megelőzve a sérüléseket és az elektromos motorok vagy a munkalap sérülését.

Fejhallgató és italtartó, fém polc és XL szőnyeg tartozékként

A csomag rengeteg tartozékot is tartalmaz. Mi lenne egy gaming asztal fejhallgatótartó nélkül, amely a következő szintre emeli a beállításokat, és rengeteg helyet takarít meg az asztalodon. Hosszú játékmenetek során az ivásra is gondolni kell. Ezért az ULTRADESK Winger asztalhoz egy praktikus italtartó tartozik, amely kéznél tartja az italokat, ráadásul azok soha nem fognak kiömleni. Mindezt egy stílusos fémpolc egészíti ki, amelyet mobiltelefonod vagy gamepadod elrakására terveztek. Tartalmaz továbbá egy rendkívül tartós XL egérpadot is, amelynek alja csúszásmentes,teteje pedig minden egértípussal kompatibilis.

Az ULTRADESK Winger asztallal a rendetlenség a múlté

A gamerek napjainkban egyre gyakrabban használnak több monitort és külső eszközöket a PC-összeállításokban, ezért az asztallap 6 cm átmérőjű nyílással rendelkezik, amely még nagyobb mennyiségű kábel egyszerű elvezetését teszi lehetővé. Az újrafelhasználható mágneses kihúzható fülek ezután megkönnyítik a rendszerezést, és megelőzik az összegabalyodott kábelek okozta baleseteket. A megnövelt átmérőjű, gumírozott aljú állítható lábakkal nemcsak a magasságot lehet könnyen beállítani vagy az egyenetlen padlót kiegyenlíteni, hanem az ULTRADESK Winger asztal mozgatásakor apadlóburkolat megkarcolását is megakadályozzák. A beállításhoz nincs szükség további szerszámokra.

Az ideális munkalap

Szoktál monitortartót használni? Az ULTRADESK Winger számítógépasztal külön helyet kínál a tartozékok rögzítéséhez. Ez a megoldás nagyon sokoldalú, és a piacon kapható legtöbb tartóhoz illeszkedik. A tartónak szánt külön helynek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a monitorok rögzítésével veszélyezteted az íróasztal stabilitását - ez egy zseniális megoldás, amely növeli a kényelmet és a biztonságot. A teljes munkafelületet speciális védőbevonat borítja. A szilárd anyagból készült vastag réteg megvédi a munkafelületet a mechanikai és kémiai sérülésektől.Emellett vízállóvá is teszi a munkafelületet. Emellett megkönnyíti a tisztítást és megakadályozza a felület elhasználódását.

A gaming asztal egyszerű és gyors összeszerelése

Annak érdekében, hogy minden alkatrész még jobban védve legyen, az ULTRADESK Winger gaming asztalt két szállítódobozba csomagolták. A tartozékokat és a kis alkatrészeket ezen felül belső kartondobozokba csomagolják. A külső karton tökéletes védelmet nyújt az időjárási és mechanikai sérülések ellen. A csomagban található egyszerű összeszerelési útmutatónak köszönhetően az összes elem összeszerelése egyszerű és viszonylag kevés időt vesz igénybe.

Az ULTRADESK Winger fekete gaming asztal főbb jellemzői 

  • Állítható magasságú sarokasztal
  • Magasságállítás 75 és 122 cm között
  • RGB LED világítás 14 üzemmóddal
  • 80 × 20 cm-es ergonomikus polc
  • Két beépített elektromos motor csendes működéssel és alacsony fogyasztással
  • USB-csatlakozók pl. mobiltelefonok töltéséhez
  • Az ULTRADESK Winger intuitív kezelőpanellel rendelkezik
  • Biztonsági rendszer automatikus leállással akadályba ütközés esetén
  • Rendkívül ellenálló munkalap
  • Speciális hely a monitor tartójának rögzítéséhez
  • Mellékelt tartozékok: XL szőnyeg, italtartó, fejhallgató kampó és gamer eszközállvány
  • Méretek: 155 × 60-100 × 75-122 cm

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus RGB

Tulajdonságok

Tulajdonságok Állítható magasság, Pohártartó, Fejhallgató horog

Méretek

Hossz 155 cm
Mélység 110 cm
Magasság 75 cm
Terhelhetőség 90 kg
Asztal súlya 42 kg

Anyag

Lap anyaga MDF
Konstrukció anyaga Fém
Kód:  UTD038
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UDESK-WI-BKA/BKB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10