Oldal frissítése

UFC 5 - PS5

4,4 6 értékelés
Szuper ár
18 790 Ft

UFC 5 - PS5

UFC 5 PS5

UFC 5 PS5 - Harcolj úgy, mint a valóságban!

Az UFC 5 PS5 az eddigi leghitelesebb élményt nyújtja. A Frostbite motor fejlett renderelési képességeinek köszönhetően kedvenc harcosaid most hihetetlenül realisztikus megjelenéssel büszkélkedhetnek, amely teljesen új szintre emeli a környezet hűségét. Úgy fogják érezni magukat, mint a PPV-rendezvények főszereplői.

UFC 5 PS5

Test a testtel!

A nagyon hiteles sebzési rendszer életre kelti a harc intenzitását és stratégiáját, mivel a sebek és ütések mostantól hatással lehetnek a mozgékonyságra, a védelemre, az állóképességre és még sok másra. Ha túl nagy sérülést szenvedsz, az orvos megvizsgálja, hogy képes-e vagy folytatni a mérkőzést. A szenvedélyes földharcosok számára az új, átmenet alapú Submissions olyan birkózási élményt nyújt, amely minden eddiginél simább és valósághűbb.

UFC 5 PS5

UFC 5 PS5 - Miért érdemes ezt a játékot választani?

Mitől olyan egyedi egy MMA küzdelem? A tétről, a technikáról, a drámáról és a közvetlen valóságról szól. Az UFC 5 minden eddiginél hitelesebben és részletesebben örökíti meg ezt az élményt. Kezdődik a következő generációs grafikai fejlesztésekkel, amelyek életre keltik a játék animációit, és folytatódik a sebzési rendszerrel, amely a brutalitást a harci taktikával ötvözi. Ráadásul a játékon belüli frissítések még simábbá és valósághűbbé teszik az akciót.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Sport
Játék környezet Küzdősportok, Egyéni sportok
Játékmechanika PVP
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0551
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5030931125263

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05