Oldal frissítése

Tyranny Limited Special Edition

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tyranny Limited Special Edition

Nem szeretné többé megvédeni a világot a gonosztól, hanem pont az ellentétére vágyik, hogy kipróbálja, hogy milyen a másik oldalon játszani? A remek RPG játékot, a Tyranny-t ajánljuk Önnek. Amellett, hogy izometrikus nézetű retro stílusban, ötleteket is tartalmaz a műfaji egyezmények remekké tételéhez. Például az a tény, hogy a sötét oldalnak az egyik vezetőjeként játszhat. A sötétséget nem lehet megállítani, csak csatlakozhat hozzá.

RPG egy vadonatúj helyszínen

A összes gonoszságban nem lesz egyedül, idővel bővítheti a bandáját néhány partnerrel. Ők változatosabbá teszik a bolyongását a világban az idézetekkel, a dialógusokkal és a képességeikkel. Néhányukat közülük akár a saját képességeinek az előnyére is használhatja, hogy létrehozhasson valami olyat, amely halványan egy egyszerű kombóra emlékeztetheti. Érdekessége, hogy pályaválasztási lehetőségekkel is rendelkezik. A karaktere tulajdonságait a tárgyak, fegyverek és varázslatok használata határozza meg.

Legfontosabb jellemzők

  • Érdekesen kialakított RPG a sötét oldalról
  • Hagyományos harc szünettel
  • Rengeteg párbeszéd és egy megfelelően elágazó történet
  • Egy megkülönböztető világ nyers hangulattal
 

Paraméterek

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES
Szinkron EN

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Kód:  WG482c

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05