Oldal frissítése

Trust GXT 215 USB Hub for PS4

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Trust GXT 215 USB Hub for PS4

HUB Trust
 

Ne habozz

A Sony PlayStation 4 tulajdonosai boldogan játszanak a játékok széleskörű választékával. A maximális multimédia élmény elérésének érdekében azonban több port szükséges, a további külső eszközök számára. Szerencsére, a Trust rendelkezik egy megoldással - amely egy USB HUB.

 


Négy port, további külső eszközökhöz

Vizuálisan tökéletesen illeszkedik a PS4 design-hoz, így nem lesz zavaró eleme a környezetnek. 1x USB 3.0 porttal rendelkezik, a gyors adatátvitel érdekében, és ezen kívül található 3x USB 2.0 port, billentyűzet, kormány, vagy gamepad csatlakoztatásához.

Čtyři další porty
 

Jeden slot pro nabíjení
 

Speciális port, a töltéshez

A HUB rendelkezik egy plusz dedikált porttal, amely a különböző eszközök töltéséhez szükséges. Akár 5 különböző eszköz is tölthető egyszerre, a speciális portnak köszönhetően.

 


Műszaki adatok és specifikációk:

Kompatibilis:
Sony PlayStation 4

Portok:
1x USB 3.0
4x USB 2.0 (az egyike speciális, dedikált töltő port)

Trust HUB
 

Paraméterek

Használat

Típus Hub
Kód:  JS259g
Termékszám:  19866
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20