Oldal frissítése

Trepang2 - PS5

11 790 Ft

Trepang2 - PS5

Trepang2 PS5

Trepang2 PS5 - Az utolsó akcióhős

Legyél a legkeményebb harcos a Trepang2 PS5 játékban. Készülj fel brutális összecsapásokra, halálos golyók elől való kitérésre és az ellenségeiddel való pokoli leszámolásra ebben a közeljövőben játszódó akciódús FPS lövöldözős játékban. Bújj egy szökött katona szerepébe, aki nem emlékszik a múltjára, de természetfeletti képességekkel van megáldva. A fő feladatod a bosszú és a céljaid elérése minden áron.

Trepang2 PS5

Természetfeletti gyilkos amnéziával

Egy titokzatos csoport kiszabadít téged egy rejtett fekete komplexumból, és bár az előző életed emlékei törlődnek, a harci és természetfeletti képességeid megmaradnak. Az a feladat vár rád, hogy visszavágj, kiderítsd az igazságot, és szembeszállj egy nálad sokkal halálosabb fenyegetéssel. Használd ki emberfeletti erődet és gyorsaságodat, és készülj fel arra, hogy szembeszállj az utadba álló, nehézfegyverzetű zsoldosok hullámaival.

Trepang2 PS5

Trepang2 PS5 - Használd az összes képességed

Vedd fel a harcot az ellenséggel közelharcban, és teljes gőzzel vágj bele a gyors tempójú tűzharcokba. Üss, rúgj, csússz, és hajts végre kemény kombókat, amelyek megsemmisíthetik az ellenségeidet. Lassítsd le az időt, hogy elkerüld a gyors lövéseket, és használd az álcázást, hogy láthatatlanná válj, és meglepd az ellenséget, amikor a legkevésbé számít rá.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Légköri, Horror
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0554
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056208822666

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05