Oldal frissítése

TransOcean - The Shipping Company

4,0 2 értékelés
3 890 Ft

TransOcean - The Shipping Company

A TRANSOCEAN - The Shipping Copany a módja a hatalmas teherhajók és multinacionális szállító vállalatok világának megismeréséhez. Építsen egy flottát modern kereskedelmi hajókból és uralkodjon mind a hét tengeren. Kövesse figyelemmel a hajóit és az útvonalaikat valós időben, irányítsa a hajókat manuálisan, amikor be- vagy kimanővereznek a kikötőkből, és gondoskodnia kell arról, hogy azok optimálisan fel vannak töltve áruval. Ne felejtse, hogy az idő pénz! Ha a kikötőben a kelleténél tovább maradnak, nem kapnak fizetést.

Rendkívül realisztikus játék modell

A világ 55 legnagyobb és leghíresebb kikötője elérhető benne, beleértve több egzotikus helyeken lévőt is. Az egyik ezek közül, az Ön választása alapján, a főkikötője lesz. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért fontolja meg a választását. A kifinomult bónusz rendszer erős feszültséget kelt minden döntésénél. 20 hajótípus elérhető, és a döntéshozatalnál szüksége lesz arra, hogy rengeteg dolgot figyelembe vegyen. Az új hajója a Panama-csatornán keresztül éri el a célját, vagy egy hosszabb utat kell tennie? A rövidebb utat szeretné megtenni a Szuezi-csatornán keresztül, vagy inkább az afrikai kikötők felé veszi az irányt, ahol jövedelmező szerződéseket próbál kötni? Számíthat az útvonalon egy durva viharra, vagy vannak arrafele kalózhajók? A kiválasztott kikötő rendelkezik e akkora hellyel, hogy tudja a legújabb teherszállítóját fogadni?

Részletes játékkörnyezet

A rendkívül részletes kikötői kialakításnak köszönhetően, amelyeket igazi modellek, valós hajók és útvonalak alapján készítettek, a TRANSOCEAN - The Shipping Company teljesen egyedi játékélményt nyújt. A kifinomult kereskedelmi rendszer, dinamikus játékos árakkal segíti abban, hogy folyamatosan megtalálja az optimális útvonalakat, mert csak így lehet biztosítani a leginkább jövedelmező szerződéseket. Próbálja fenntartani az egyensúlyt a kiadások és a bevételek között, és ne veszítse el a fejét akkor, amikor nehéz döntéseket kell hoznia: megéri e csempészárut szállítani vagy a hírnevének a veszteségének a kockázata túl magas? Továbbá, ne feledje, hogy minél sikeresebb lesz és nagyobb hírnévvel rendelkezik, annál előnyösebb ajánlatok lesznek Önnek elérhetőek.

Játsszon egy valódi ellenség ellen

Az online módban, ahol a kereslet és kínálat szabályai szintén jelen vannak, lehetősége lesz a legjobb útvonalakért a legjobb áron versenyezni a többi játékossal. A kitűzött célhoz több út is vezethet - találja meg azt az optimális stratégiát, amelytől terjeszkedhet a kereskedelmi birodalma és elérheti a történelemben ismert legsikeresebb hajózási vállalat címét!

Jellemzők:

  • Kifinomult szerződésmenedzselés, folyamatosan adagolt kihívások
  • 55 részletes kikötő, beleértve a 20 nevezetességeiről ismertet
  • 20 realisztikus hajótípus, amelyeket karban kell tartani
  • 22 típusú árucikk
  • Véletlenszerű történések és a globális események, amelyek befolyásolják a játékmenetet
  • Horgonyozzon és hagyja el a kikötőt a manuális vagy automatikus üzemmódban
  • Online mód: A többi játékos hatással van az árakra és útvonalakra

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára

Lokalizáció

Szöveg CS, EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 2 GHz (2 GHz)
Videókártya nVidia GeForce 7600 GS
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 7 GB
Operációs rendszer Windows 8, Windows 7, Windows Vista
Kód:  WG481
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592720122183
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10