Oldal frissítése

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition - PS4

Leárazás -8 %
15 990 Ft 17 290 Ft

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition - PS4

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition PS4/PS5

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition PS4/PS5 - A vonatok a szenvedélyünk

Érezze a szimuláció erejét a kezében. Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition PS4/PS5 játékban olyan sebességet fogsz tapasztalni, és úgy fejezheted ki kreativitásodat, mint még soha! Bontakoztasd ki a vasút iránti szenvedélyed, és éld át a különböző ikonikus vonalak és vonatok vezetésének hihetetlen élményét. Az edzőközpontból a hegyi hágókig, ez a játék egy felejthetetlen utazásra visz.

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition PS4/PS5

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition PS4/PS5 mindenki örömére

A képzési központban, amely most már 323-as osztályú mozdonyokat kínál, 8F és 66. osztály, megtanulod a különböző vezetési járművek irányításának alapjait, hogy átfogó képet kapj a dízel-, gőz- és elektromos meghajtásról. Amint elsajátítottad a szükséges készségeket, a valóságban is sínekre szállhatsz. Ebben a játékban pontosan a kedvedre játszhatsz a vonatokkal, az új nehézségi szintek betekintést engednek a tartalom összetettségébe, az új beállítások pedig eltávolítják az akadályokat az út mentén, segítve az önbizalmadat növelni és az egyes gépek mesterévé válni.

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition PS4/PS5

Engedd szabadjára a kreativitásod

Válaszd ki bármelyik vonatot, és vidd oda, ahová csak akarod - mostantól teljes mértékben te alakíthatod ki az útvonalaiakat. Őrizd meg kalandjaid emlékét a Fotó móddal és a Galériával - állj meg az akció kellős közepén, és örökítsd meg a tökéletes pillanatot. A hatalom most már a te kezedben van. A tökéletesített forgatókönyvtervező és fényezéstervező eszközökkel kifejezésre juttathatod a kreativitásod, és személyre szabhatod vonatozásod élményét. Ha pedig meg akarod osztani a munkádat, az alkotók klubján keresztül megoszthatod más játékosokkal.

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition PS4/PS5

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition PS4/PS5tartalmazza:

  • Bécs
  • München
  • Depot
  • Ulf

Szállíts utasokat Münchenben és Bécsben. Az Ulf villamos a legalacsonyabb villamos, amely szinte a járda szintjén van. Lesz egy rövidebb és egy hosszabb változata is. A járműtelepen reggel indítod el a villamosokat, és a nap végén, a küldetések teljesítése után tárolod őket.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor
Játék környezet Építés és közlekedés

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1545
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055957704506

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20