Oldal frissítése

Train Sim World 4 - PS4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Train Sim World 4 - PS4

Train Sim World 4 PS4/PS5

Train Sim World 4 PS4/PS5 - A vonatok a szenvedélyünk

Érezd a szimuláció erejét a kezedben. A Train Sim World 4 PS4/PS5 játékkal megtapasztalhatod a száguldó sebességet, és úgy fejezheted ki kreativitásodat, mint még soha. Bontakoztasd ki a vasút iránti szenvedélyed, és éld át a különböző ikonikus vonalak és vonatok vezetésének hihetetlen élményét. Az edzőközpontból a hegyi hágókig, ez a játék egy felejthetetlen utazásra visz.

Train Sim World 4 PS4/PS5

A Train Sim World 4 PS4/PS5 mindenki számára izgalmas lesz

Az edzőközpontban, ahol mostantól Class 323, 8F és Class 66 mozdonyokat is használhatsz, megtanulhatod a különböző mozdonyok irányításának alapjait, hogy átfogó képet kapj a dízel-, gőz- és elektromos meghajtásról. Amint elsajátítottad a szükséges készségeket, a valóságban is sínekre szállhatsz. Ebben a játékban pontosan a kedvedre játszhatsz a vonatokkal, az új nehézségi szintek betekintést engednek a tartalom összetettségébe, az új beállítások pedig eltávolítják az akadályokat az út mentén, segítve az önbizalmadat növelni és az egyes gépek mesterévé válni.

Train Sim World 4 PS4/PS5

Engedd szabadjára a kreativitásod

Válaszd ki bármelyik vonatot, és vidd oda, ahová csak akarod - mostantól teljes mértékben te alakíthatod ki az útvonalaiakat. Őrizd meg kalandod emlékét a Fotó móddal és a Galériával - állj meg az akció kellős közepén, és örökítsd meg a tökéletes pillanatot; a döntés most már a te kezedben van. A tökéletesített forgatókönyvtervező és fényezéstervező eszközökkel kifejezésre juttathatod a kreativitásod, és személyre szabhatod vonatozásod élményét. Ha pedig meg akarod osztani a munkádat, az alkotók klubján keresztül megoszthatod más játékosokkal.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Szimulátor
Játék környezet Építés és közlekedés

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1547
Termékszám:  5055957704421

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05