Oldal frissítése

Tour de France 2023 - PS4

5 1 értékelés

Tour de France 2023 - PS4

Tour de France 2023 PS4/PS5

Tour de France 2023 PS4/PS5 - Szeretnél a legjobbak közt lenni?

Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, és tegyél meg mindent, hogy diadalmaskodj a Champs-Elysées-n a hivatalos Tour de France 2023 PS4/PS5 játékban. Versenyezz hegyi vagy sík szakaszokon, és tapasztald meg a Grande Boucle hegyi szakasz nagyszerű élményét. Alkosd meg saját kerékpárosodat, és válj profivá a Pro Leader módban. Válaszd ki a szakterületedet és a fizikai tulajdonságaidat, majd indulj versenyezni, hogy csiszold a képességeidet, és végül a világ legjobb kerékpárosává válj.

Tour de France 2023 PS4/PS5

Vezesd csapatod a csúcsra

A Tour de France 2023 PS4/PS5 játékban a Pro Team módban saját csapatodat vezetheted a teljes kerékpáros szezon során. Kezdd a világranglista alján, lassan fejleszd a csapatodat, és csillogtasd meg taktikai képességeidet, hogy a legnagyobb nemzetközi versenyek szervezői felfigyeljenek rád, és meghívjanak a legjobbak ellen versenyezni.

Tour de France 2023 PS4/PS5

Tour de France 2023 PS4/PS5 - Bárki nyerhet

Versenyezz a közösség többi tagjával, és bizonyítsd be, hogy a Race of the Moment világranglistán az elithez tartozol. Minden héten új kihívások várnak rád: a lehető leggyorsabban megnyerni a versenyt, a sárga trikó megszerzése vagy a hegyi értékelésben a lehető legtöbb pont megszerzése, stb. Nem számít, miben vagy tehetséges, mindenkinek van esélye, hogy tündököljön.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport, Szimulátor
Játék környezet Egyéni sportok, Csapatsportok
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Június

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1457
Termékszám:  3665962020779

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10