Oldal frissítése

TopSpin 2K25 - PS4

25 890 Ft

TopSpin 2K25 - PS4

TopSpin 2K25 PS4/PS5

TopSpin 2K25 PS4/PS5 a teniszlegendákkal

A TopSpin 2K25 PS4/PS5 játék elhozza hozzád ezt a sportot és annak legendáit, például Roger Federert és Serena Williamst. Játszhatsz egyedül karrier módban, vagy kihívhatod ellenfeleidet egy izgalmas versenyre. Meg fogod nyeri a Grand Slamet?

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Profi játékosként a pályán karrier módban

A TopSpin 2K25-ben beutazhatod a világot, és találkozhatsz a tenisz legnagyobb sztárjaival. Olyan pályákon játszhatsz, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open. Szerezd meg az összes díjat karrier módban.

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Fedezz fel ikonikus helyeket!

A teniszvilág legcsodálatosabb pályáin élvezheted ki az összes mérkőzést. Kezdd 4 Grand Slam-tornán, és fejezd be pályafutásodat Indian Wellsben, a La Caja Mágica, a Pala Alpitour vagy akár a Foro Italico versenyen.

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Játssz a teniszlegendákkal!

Vezess Roger Federer ellen, vagy mutasd meg Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe vagy Andre Agassi legjobb ütéseit. 24 játékos vár rád, akikkel helyi és online versenyeken vehetsz részt.

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Online mérkőzés

Meg mered mutatni a tudásodat az online World Touron? Hívd ki a világ különböző tájáról érkező játékosokat, és lépj pályára a 2K Touron profi játékosként. Stílusodnak megfelelően testre szabhatod a játékosodat. Márkák közül is választhatsz, rendelkezésedre áll többe között az Adidas, FEJ, Lacoste, New Balance, Nike, Wilson, stb.

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Edzés John McEnroe-val

Tanuld meg az adogatásokat, stopballokat és topspineket a gyakorlópályán. Az Akadémián a legendás McEnroe fog vezetni, aki felkészít a mérkőzésre, legyen szó bármilyen felületről.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Sport, Szimulátor
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Április

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1571
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5026555437424

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15