Oldal frissítése

TopSpin 2K25: Deluxe Edition - Xbox

36 890 Ft

TopSpin 2K25: Deluxe Edition - Xbox

TopSpin 2K25: Deluxe Edition

TopSpin 2K25: Deluxe Edition Xbox teniszlegendákkal

TopSpin 2K25: Deluxe Edition Xbox a népszerű teniszt és annak legendáit, többek között Roger Federert és Serena Williamst eleveníti meg. Játszhatsz egyedül a karrier módban, vagy kihívhatod ellenfeleidet egy izgalmas versenyre. Megnyeri a Grand Slamet?

TopSpin 2K25: Deluxe Edition

Profi játékosként a pályán a karrier módban

Utazd be a világot és találkozz a tenisz legnagyobb sztárjaival a TopSpin 2K25 Xbox játékban. Olyan pályákon játszhatsz, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open. Szerezd meg az összes díjat a karrier módban.

TopSpin 2K25: Deluxe Edition

Fedezze fel az ikonikus helyeket

A teniszvilág legcsodálatosabb pályáin tapasztalhatod meg az összes mérkőzést. Kezdd 4 Grand Slam-tornán, és fejezd be pályafutásodat Indian Wellsben, a La Caja Mágica, a Pala Alpitour vagy akár a Foro Italico versenyen.

TopSpin 2K25: Deluxe Edition

Játssz a teniszlegendákkal!

Vezessen Roger Federerrel, vagy mutassa meg Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe vagy Andre Agassi legjobb ütéseit. 24 játékos vár rád, akikkel helyi és online versenyeken vehetsz részt.

TopSpin 2K25: Deluxe Edition

Online lovagi torna

Meg mered mutatni a tudásodat az online World Touron? Hívd ki a világ minden tájáról érkező játékosokat, és lépj pályára a 2K Touron profi játékosként. Stílusodnak megfelelően testre szabhatod a játékosodat. Az Adidas márkák közül választhat, FEJ, Lacoste, New Balance, Nike, Wilson és mások.

TopSpin 2K25: Deluxe Edition

Edzés John McEnroe-val

Tanuld meg az adogatásokat, stopballokat és topspineket a gyakorlópályán. Az Akadémián a legendás McEnroe fog vezetni, aki felkészíti Önt egy mérkőzésre bármilyen felületen.

TopSpin 2K25: Deluxe Edition

TopSpin 2K25: Deluxe Edition Xbox Deluxe Edition tartalma:

  • Under the Lights csomag alternatív Serena Williams és Roger Federer felszereléssel, Wilson Nightfall és Night-Time Majors csomag
  • New Wave csomag alternatív ruházattal Carlos Alcaraz játékosok számára, Iga Swiatek és Frances Tiafoe, Újhullámos szemüveg, New Wave póló, New Wave rövidnadrág/nadrág, New Wave cipők és New Wave csuklótakarók
  • MyPLAYER 10. szint és 1700 virtuális valuta kezdő csomag
  • 3 napos korai hozzáférés

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Sport, Szimulátor
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Április

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Deluxe Edition

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  XBSE0478de
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5026555369015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20