Oldal frissítése

Titan Quest 2

Előrendelési ár
21 990 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Titan Quest 2

Titan Quest 2 PC

Titan Quest 2 PC - mitikus kaland másodszorra is

Indulj el egy olyan epikus kalandra, amely könnyen szolgálhatna mítoszok ihletőjéül is. Fedezd fel a festői tengerpartokat, a görög szent templomokat és azokat a titokzatos helyeket, ahová halandó még nem merészkedett, beleértve maguknak a Moirák rejtélyes birodalmát is. Vedd fel a harcot a görög mítoszok klasszikus teremtményeivel és a Titan Quest eredeti teremtményeivel, köztük Ichthianokkal, kentaurokkal, szatírokkal, hárpiákkal, szirénekkel, griffekkel és sok mással.

Titan Quest 2 PC

Fedezd fel és élvezd a Titan Quest 2 PC hatalmas világát!

Ne hagyj ki egyetlen részletet sem a körülötted lévő világból. Az egész föld tele van rejtélyekkel és felfedezésre váró titkokkal. Legendás szörnyek rejtőznek a sötét erdőkben, és sosem tudhatod, mikor kell szembenézned magukkal az istenekkel. Merészkedj el emlékezetes városokba, amelyekben lüktet az élet mellett az ármány. Minden beszélgetés, amibe belekezdesz, és minden tárgy, amit útközben találsz, váratlan felfedezésekhez vezethet, vagy a Nemesis megállításának kulcsa lehet. Ez a te kalandod, és te határozod meg az irányt.

Titan Quest 2 PC

Titan Quest 2 PC - Légy mítikus hős

Ha hősnek bizonyulsz, akkor hősies erőfeszítéseket is kell tenned: az ellenségeid korántsem tehetetlenek - kecsesen kell kitérned a támadásaik elől, hárítanod őket, és végül megállítanod egy-egy jól időzített csapássorozatot. Sajátítsd el az erőteljes rituálékat, amelyekkel a játék nehézségét a saját preferenciáidhoz igazíthatod. A mély karakter-személyre szabási rendszerrel pedig mindig rengeteg okod lesz a kalandok megismétlésére.

Titan Quest 2 PC

A Titan Quest 2 PC mindenkinek tartogat valamit

Testre szabhatod hősödet, és két mesteri képesség kombinálásával létrehozhatod saját osztályodat. Minden egyes tárgynak megvan a maga egyedi szerepe, és minden karakterosztály a lehetőségek széles skáláját kínálja a tökéletes felszerelés megtalálásához. Az ellenségek frakciókba tömörülnek, és együtt dolgoznak, egyedi képességeiket és készségeiket kombinálva tartanak téged résen. Kovácsolj szövetséget a barátaiddal, és nézz szembe a bosszú istennőjével - mint Iaszónnak és az argonautáknak, neked is szükséged lesz egy csapat hősre a végzetedért folytatott küldetésed során.

Ajánlott HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

hamarosan

Processzor

hamarosan

Grafika

hamarosan

DirectX

12.0

RAM

32 GB

HDD

50 GB

Minimális HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

hamarosan

Processzor

hamarosan

Grafika

hamarosan

DirectX

12.0

RAM

16 GB

HDD

50 GB

Valóban készen állsz erre a játékra?

Válassz gamer PC és laptop kínálatunkból!

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Titan Quest

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  WG1431
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9120131600571

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10