Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Thrustmaster T300 RS GT Edition

4,8 154 értékelés
Leárazás -7 %
143 790 Ft 154 990 Ft

Thrustmaster T300 RS GT Edition

A magas minőségű Thrustmaster T300RS verseny kormánykerék arra lett kifejlesztve, hogy szuper szintű autóversenyzés játékélményt nyújtson. A kivételes pontosság és széles körű funkció választéka az igazi autóverseny érzetét kelti. A Trustmaster T300 RS GT Edition kormánykereket egy új dupla 1080° -ban elforgatható rendszerrel és a zökkenőmentes és csendes Force Feedback ( Erő visszacsatolás ) technológiával szerelték fel, amely elképesztően gyors válasz adással hihetetlen szintű valósághűséget visszaadó érzetet kelt, amikor durva terepen halad át vagy másik járművekkel ütközik össze. A kormánykereket elsődlegesen a PS3 és PS4 konzolokhoz való csatlakoztatásra tervezték, de a gyártó garantálja a teljes funkcionalitást a PC-n.

Legfontosabb jellemzők

  • Két 13 cm hosszú fém váltókar pontos vezérlést tesz lehetővé és az életciklusa alatt több mint 10 millió aktiválást végez
  • 13 akció gombbal rendelkezik ( amelyek közül 2 darab a talapzaton helyezkedik el) és 1x D-Pad van
  • Az első osztályú T3PA pedálok, olyanok, mint a legendás Ferrari 458 Itallia Edition egy másolata
  • Három pozíciójú Manettino tárcsája van a középpontjában egy nyomás funkcióval
  • A pedál hármas belső fémszerkezettel és elegendően tömeggel rendelkezik a tökéletes stabilitáshoz
  • A pedáloknak teljesen állítható a magassága és a távolsága (6 lehetséges pozíció minden egyes pedálnál)
  • A fékpedál folyamatos ellenállás nyomatékkal rendelkezik a maximálisan elérhető valósághűség érdekében 
  • Cserélhető verseny kormánykerék jellemzi a Thrustmaster Quick Release rendszert
  • Teljesen programozható

Tökéletes, precíz vezérlés

A Thrustmaster T300 RS GT Edition egy 28 cm átmérőjű versenyautó kormánykerék a teljes kerületén texturált gumírozott burkolattal ellátva. A gyors váltást lehetővé tevő szekvenciális kormánykerék alatti váltó kart a valóságos sportkocsikban található sebességváltó utánzásával készítették el. Összesen még 13 akció gomb van és egy 8 irányú D-Pad, a gyorsító gáz pedál és a fék érzékeny és valósághű gyorsulást és fékezést biztosítanak és a fém szerkezeti kialakításuk kiváló stabilitást nyújt még a legszélsőségesebb helyzetekben is, mint amikor az Ön 100 lóerős autója a verseny utolsó körében hajráz. A pedálok magassága 6 lehetséges magasságba állítható és a fékpedálnak folyamatos ellenállási nyomatéka van az extra valósághű vezetési élményhez.

T3PA pedálok

A T300 RS GT Edition versenyző készlet egyik előnye az a lehetőség, hogy az egyes alkatrészek cserélhetők. A játékosok választhatnak a sokféle tartozék (kiegészítők) közül, hogy a piacon fellelhető legjobb versenyautó kormánykerékhez jussanak hozzá. A fém és a folyamatos ellenállási nyomatékkal rendelkező T3PA pedáloknál a teljesen nyomás állítható, így reális vezetési érzetet kelt. A tengelykapcsoló (kuplung) természetesen mellékelve van.

Bámulatos pontosság

A Thrustmaster fejlesztőcsapata beépítette a H.EART Hall-effektus kormánykerék technológiát, hogy ennek alkalmazásával nagymértékben megnövelje a pontosságot. Ezeknek az érintés nélküli mágneses szenzoroknak 16-bites felbontása van, amely azt jelenti, hogy összesen 65.536 kormánykerék helyzet érték érzékelésére alkalmasak. A Thrustmaster T300 RS GT Edition egy belső memóriával van felszerelve. Azonnal könnyedén frissítheti a firmware-t egy újabb frissítés megjelenése után. .

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
PlayStation 3, PlayStation 4, PC

Egyéb:
Forgatás tartomány: 270 ° - 1080 °
13 gomb
Egy nyolc irányú D-Pad
Sebességváltók a kormánykeréken
Force Feedback ( Erő visszacsatolás)

Formai kialakítás:
Fém pedálok
Fém kormánykerék középpont
Körben gumírozott kormánykerék burkolat

 

Paraméterek

Platform

Platform PC, PS5, PS4, PS3

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Kompatibilis operációs rendszer Windows 10

Tömeg

Súly 1 200 g

Szín

Szín Fekete

Funkciók

Funkciók Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 13 ×
Pedálok száa 3 ×
Min. forgásszög 270 °
Max. forgásszög 1 080 °

Tulajdonságok

Típus Replika

Kompatibilitás

Kompatibilitás PS4, Windows 10

Felszerelés és funkció

Gombok száma 13 ×

Sorozat

Játék és filmsorozat Gran Turismo
Kód:  MA516h4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4160681
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15