Oldal frissítése

Thief GOTY - PS4

3,6 5 értékelés
Változat
Platform
PS4 - doboz
6 890 Ft

Thief GOTY - PS4

A játékosok kedvenc tolvaja, Garrett, visszatér a fantasy és steampunk elemekkel ellátott stealth-akciójáték immár negyedik részében.
Garrett, az ismert mestertolvaj, ismét elmerül a Város árnyékaiban, ahol a Báró fegyveres őrjáratai erőszakot és a félelmet keltenek. Így a főhős megint csak magára és a képességeire számíthat, hogy az éber őrök és a városi lakosok ellenére csendben eljusson még a város legjobban őrzött helyeire is. Garrett számára egyetlen feladat sem akadály, egyetlen hely sem teljesen megközelíthetetlen.
De ahogyan a rémuralom elleni felkelés során az események felpörögnek, a tolvajt is magába rántja a gyorsan eszkalálódó konfliktus. A nép képviselője, Orion, vezette városlakók ugyanis mindent megtesznek, hogy a Várost kiszabadítsák a Báró karmai közül, és újra megszerezzék felette az ellenőrzést. A forradalom teljesen elkerülhetetlen. Ha Garrett nem avatkozik közbe, az utcákat vér fogja szennyezni, és a Város elpusztítja saját magát.
Garrett vagy, a mestertolvaj
Bújj Garrett, a sötét és magányos tolvaj bőrébe, akinek elképesztő mennyiségű képessége van. A legnehezebb lopások, őrzött kincsek, a legjobban védett titok - semmi sem elérhetetlen számodra.
Város - a játszótered
Fedezze fel az ostromlott várost, annak sötét sarkaitól a mellékutcákban a városi tetők szédítő magasságáig. Surranj be a gazdag polgárok házaiba, szivárogj be a legjobban őrzött kúriákba, és osonj az árnyékokkal - láthatatlanul és korlátlanul.
Haladási lehetőségek
Használd Garrett fegyvertárát, a kábítsd el az őröket a bunkósbotoddal, lőj ki különböző nyilakat, vagy használd az újonnan szerzett koncentráló képességedet, hogy befolyásolhasd a környezetedet és becsapd az ellenségeidet. Milyen fajta mestertolvaj leszel?
Páratlan mélység
Merülj el a játék világába az elképesztő vizuális és taktikai feldolgozásának köszönhetően. Hála a következő generációs motor technikai lehetőségeinek a THIEFfejlett mesterséges intelligenciája meggyőző élményt nyújt a látásnak, a hallásnak és az agynak.

 

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, RU, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Szex, Erőszak

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2014
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform PS4 - doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX065
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5021290061958

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20