Oldal frissítése

The Walking Dead: Destinies - PS4

1,0 1 értékelés
15 190 Ft

The Walking Dead: Destinies - PS4

The Walking Dead: Destinies PS4/PS5

The Walking Dead: Destinies PS4/PS5 - Mi lett volna, ha?

Az AMC és a GameMill Entertainment izgalmas utazásra indult a The Walking Dead világában, és bejelentették, hogy egy új TPS-játékot terveznek, amelyben megpróbálhatjuk újraírni a történelmet. A The Walking Dead: Destinies PS4/PS5 egy választáson alapuló játék, amelyben a játékosok megváltoztathatják a sorozat első négy évadának történetét. Mi történt volna, ha Rick Grimes nem marad életben, és Shane Walsh vezeti a túlélők csoportját?

The Walking Dead: Destinies PS4/PS5

Rick sorsa megpecsételődött?

A The Walking Dead: Destinies egy történetvezérelt játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy Rick Grimesként kezdjék útjukat, aki egyedül ébred fel kómából a kórházban. A játékosok ezután eldönhetik, hogy milyen utat választanak a történetnek, létrehozva ezzel a The Walking Dead "Mi lenne, ha" változatát. Látogass el a sorozatból ismert helyszínekre, többek között Woodburybe, Atlantába, a börtönbe és a Hershel-farmra.

The Walking Dead: Destinies PS4/PS5

The Walking Dead: Destinies PS4/PS5 - Találkozás régi barátokkal

A játszható karakterek közé tartozik Rick, Lori vagy Carl Grimes, Shane, Merle vagy Daryl Dixon, T-Dog, Glenn, Michonne vagy a Kormányzó. A játékosok számos fegyver közül választhatnak, köztük Rick revolverét, Daryl számszeríját, Carol kését és Shane puskáját, hogy elintézzék az élőhalottakat vagy bárki mást.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Kaland
Játék környezet Horror
Játékmechanika Döntés egy történet mellett
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1539
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060968300999

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15