Oldal frissítése

The Persistence - PS4 VR

5 1 értékelés

The Persistence - PS4 VR

The Persistence

A mutánsokkal teli űrhajón nem lesz egyszerű a túlélés

A VR, a horrorisztikus hangulat és a stealth & survival elemek ötvözése: mindezt kínálja a kifinomult The Persistance akciójáték 1st person módban. A küldetésed az lesz, hogy az azonos nevű űrhajót visszavidd a Földre. Ebben a mutálódott legénység fog akadályozni, akik a hajó sötét zugaiban várnak a lehetőségre, hogy végezzenek veled.

The Persistence

A The Persistence űrhajó legénysége egy küldetésre indult, de egy félresikeredett kísérlet során a legénység minden tagja mutálódott, és szörnyűséges emberi karikatúrákká váltak.

The Persistence - PS4

Amikor új karakterrel kezdesz játszani, egy új történetet is kapsz. Így nem csak az ellenség, de a környezet és a zsákmány is változni fog, amit össze kell majd gyűjtened.

The Persistence - PS4

Stealth akció rémisztő környezetben

A The Persistance nem egy olcsó horror VR játék, hanem egy kidolgozott stealth akció olyan hangulattal, amitől megfagy a vér az ereidben. A játékosnak minden apró lehetőséget ki kell használnia, és óvatosan, ésszel kell előrehaladnia a játékban, ugyanis bármilyen apró hiba az életébe kerülhet.

The Persistence

Jó, ha van melletted egy hacker

A játékhoz egy barátod is csatlakozhat tableten vagy telefonon keresztül, és segíthet meghackelni a Solex rendszert az űrhajóban. Ha ez sikerül, akkor a karaktered új képességekre tesz szert, amelyekkel bármelyik ajtót kinyithatja, vagy akár deaktiválhatja a csapdákat is.


Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Virtuális valóság
Játék környezet Horror

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Félelem, Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat The Persistence

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság VR szükséges (REQUIRED)
VR Platform PlayStation 4
Kód:  MSX1029
Termékszám:  PS719712312
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05