Oldal frissítése

The Pathless - PS5

The Pathless - PS5

79 %

Az Út nélküli kétségtelenül az egyik legviccesebb akciókaland ebben az évben. Az addiktív és szórakoztató játékmenet, a szép történet és a tökéletes technikai oldal egyértelműen megmutatja, hogy a kisebb játékok is nagyszerű élményt kínálhatnak. (Alza Magazin)

The Pathless

A világ veszélyben van. Az istenek anyja és a világ teremtője No. a trónján, és a rosszindulatú istengyilkos átvette a gyeplőt.

The Pathless

Álljon útjában saspartnerével, oldjon meg logikai rejtvényeket, és csúsztassa végig a The Pathless akciókaland festői világát.

The Pathless

Folyamatosan mozog

Ön vadász, akinek az a feladata, hogy megszabadítsa a szigetet az átoktól. Lődd le a világon szétszórt talizmánokat, hogy teljesítsd a gyorsabb mozgás képességét, vagy alkalmanként vitorlázzon egy sas segítségével. Vigyázz az átkozott lelkekre, akik megpróbálnak megosztani téged!



The Pathless

Pusztítsd el az ellenséget, és állítsd meg a sötétséget

Adjon fényt az obeliszkeknek, amelyek gyengítik az ellenség lelkét. Készülj fel a főnökökkel vívott kemény harcokra. Az Út nélküli teszteli a reflexeidet és főleg a türelmedet.

The Pathless

Fül- és szembalzsam

A játékban minden lépésnél élvezheti a csodálatos környezetet. Ezenkívül a sikeres grafikát Austin Wintory, az utazás nagy kalandjának zeneszerzője kellemes hangsávja is aláhúzza.



Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  PSV0039
Termékszám:  0811949033017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20