Oldal frissítése

The Light Brigade - PS VR2

10 990 Ft

The Light Brigade - PS VR2

The Light Brigade - PS VR2 PS5

Realisztikus lövöldözés mágikus elemekkel

Állítsd vissza a fényt a sötétségben. A The Light Brigade - PS VR2 PS5 egy reguelike virtuális valóság lövöldözős játék, amely bevezet a mágia világába.

The Light Brigade - PS VR2 PS5

Az emberiség utolsó állása

Procedurálisan generált csataterek várnak rád, ahol meg kell védened az embereket. Sétálj végig a csatatéren, ahányszor csak kell, és szabadítsd ki a bent rekedt elesettek lelkét.

The Light Brigade - PS VR2 PS5

The Light Brigade - PS VR2 PS5 a történelemből merített ihletet

Megismerkedhetsz a világháborús fegyverekkel, amelyeket erős ellenségek és főnökök ellen fogsz használni. A puskák, gépfegyverek, pisztolyok és egyéb fegyverek célzása, lövése és töltése magával ragadó és tapintható élményt nyújt.

The Light Brigade - PS VR2 PS5

Használj mágiát a The Light Brigade játékban - PS VR2 PS5

Fénymágiát adhatsz a fegyvereidhez, hogy például tűzgolyókat adj hozzá, amelyek az ellenséges vonalak mögé lőnek. A mágikus tarot kártyákat a kincsesládákból kapod, amikor legyőzöd az ellenséget.

The Light Brigade - PS VR2 PS5

Számtalan fejlesztés

Az elesettek lelkeiért kapott pontokat fegyverek és passzív varázslatok fejlesztésére használhatod. Nyiss fel új játékososztályokat, új fegyvereket, felszereléseket és játékstílusokat. Kezdd egy hagyományos puskával, és adj hozzá robbanó varázslatokat, mérgező fegyvereket, taktikai céltávcsöveket, hangtompítókat és egyéb kütyüket.

The Light Brigade - PS VR2 PS5

Ellenségek minden sarkon

Értékelni fogod a procedurálisan generált csatatereket, ahol az ellenséges terület folyamatosan változik. Fedezd fel a rejtélyt, amely a világot sötétségbe vezette. A jövőben új tartalmakra számíthatsz, többek között új biomok, világok, ellenségek, fegyverek, játékososztályok, online funkciók, tárgyak és még sok más, a felhasználói élményt fokozó elem várható.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős, Virtuális valóság
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság VR szükséges (REQUIRED)
VR Platform PlayStation 5

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás
Kód:  PSV0515
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5061005780507

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10