Oldal frissítése

The Legend of Zelda: BOTW Limitált - Nintendo Switch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

The Legend of Zelda: BOTW Limitált - Nintendo Switch

A sikeres The Legend of Zelda sorozat legújabb epizódja, a Breath of the Wild túlmutat elődein. Felejts el mindent, amit eddig a The Legend of Zelda játékokról gondoltál! Fedezd fel a hatalmas erdőket, mezőket, hegyeket és völgyeket a csodálatos Hyrule királyságban - mászd meg a tornyokat és hegyeket, fedezz fel új helyszíneket, miközben az ellenséggel harcolsz. De vigyázz, ki ne fuss a szuszból! 

Legfontosabb jellemzők

  • A The Legend of Zelda sorozat legújabb darabja
  • Új világ, új kihívások, új kalandok
  • Nintendo Switch-hez tervezve
  • Amiibo figurákkal kombatibilis
  • Limitált kiadás - Master Sword karakter + filmzene

Az új világ kalandra csábít

Fedezd fel az ország különböző pontjain elszórt szentélyek sokaságát és fejtsd meg a rejtvényt. Sose becsüld alá a speciális felszerelések fontosságát és legyél felkészülve a sarkvidéki hidegre vagy a sivatagi hőségre! Néhány öltözet gyorsabbá és csendesebbé tesz, ezért bölcsen válaszd meg a stratégiát, amellyel legyőzheted ravasz ellenfeleidet. Dobd fel a játékot, és vesd be Wolf Link amiibo figurádat, amely segít harcolni a riválisaid ellen és megtalál rejtett dolgokat.

Kód:  NSW006
Termékszám:  NSS698
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05