Oldal frissítése

The Invincible - Xbox Series X

13 190 Ft

The Invincible - Xbox Series X

The Invincible Xbox Series X

Nézz szembe a rideg univerzummal

Az Invincible Xbox Series X a Regis III bolygóra visz, ahol Yasana tudóst alakíthatod, aki kiszámíthatatlan fenyegetésekkel néz szembe, miközben elveszett legénységét keresi. Ez a sci-fi történet filozófiai alapokon nyugszik, amelyet a tudomány vezérel.

The Invincible Xbox Series X

Vedd át az asztrobiológus szerepét

A The Invincible Xbox Series X játékban egy magasan képzett és éleselméjű asztrobiológusként az eltűnt legénység nyomába eredsz. Ez a keresési küldetés számos döntést igényel, amelyek nagyon veszélyes helyzetekbe sodorhatnak.

The Invincible Xbox Series X

Fedezd fel az evolúció zsenialitását

A The Invincible Xbox Series Xegy kozmikus filozófiai kaland, amely félelmetes környezetben játszódik. A megtalált kirakós darabjait jelenteni fogod az Asztrogátorodnak, akinek a hangja átsegít a nehéz időkön. Fedezd fel az emberiségre leselkedő legnagyobb fenyegetést, hozz döntéseket és fedezz fel titkokat. Nem szabad azonban alábecsülnöd az evolúció brutális egyszerűségét és zsenialitását.

The Invincible Xbox Series X

Robotok vagy emberek

A The Invincible Xbox Series X lehetővé teszi, hogy eldöntsd, hogy a jelenlévő lényekkel interakcióba lépsz-e, barátjuk, társuk vagy ellenségük leszel-e. Az univerzumnak ezen a részén ezeknek a szavaknak olyan jelentése van, amiről még sosem hallottál.

The Invincible Xbox Series X

Szenzációs játékok

A The Invincible Xbox Series X hangulatátszámos eszköz, például egy távmérő, egy nyomkövető és egy high-tech jármű teszi még hangulatosabbá, és a játék lenyűgöző tájakon vezet keresztül. Valósághű interakciók analóg technológiával várnak rád egy futurisztikus idősíkban.

The Invincible Xbox Series X

Első személyű játékmenet

A The InvincibleXbox Series XStanisław Lem lengyel sci-fi író azonos című ikonikus regénye alapján készült. Vannak olyan helyek az univerzumban, amelyek nem állnak készen ránk, és mi sem állunk készen rájuk. Az űrhajód mégis elkerülhetetlenül közeledik a célállomáshoz, ahol a sorsok hihetetlenül érdekes módon fonódnak össze.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Kaland
Játék környezet Légköri, Sci-fi

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform Xbox Series X - dobozos változat
Kiadás Elsődleges
Kód:  XBSE0398
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060264378951

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15