Oldal frissítése

The Invincible - PS5

13 590 Ft

The Invincible - PS5

The Invincible PS5

Nézz szembe a rideg univerzummal

Az Invincible PS5 a Regis III bolygóra visz, ahol Yasana tudóst alakíthatod, aki kiszámíthatatlan fenyegetésekkel néz szembe, miközben elveszett legénységét keresi. Ez a sci-fi történet filozófiai alapokon nyugszik, amelyet a tudomány vezérel.

The Invincible PS5

Bújj az asztrobiológus szerepébe

A The Invincible PS5 játékban egy magasan képzett és éleselméjű asztrobiológusként az eltűnt legénység nyomába eredsz. Ez a keresési küldetés számos döntést igényel, amelyek nagyon veszélyes helyzetekbe sodorhatnak.

The Invincible PS5

Fedezd fel az evolúció zsenialitását

A The InvinciblePS5egy kozmikus filozófiai kaland, amely félelmetes környezetben játszódik. A megtalált kirakós darabjait jelenteni fogod az Asztrogátorodnak, akinek a hangja átsegít a nehéz időkön. Fedezd fel az emberiségre leselkedő legnagyobb fenyegetést, hozz döntéseket és fedezz fel titkokat. Nem szabad azonban alábecsülnöd az evolúció brutális egyszerűségét és zsenialitását.

The Invincible PS5

Robotok vagy emberek

A The Invincible PS5 lehetővé teszi, hogy eldöntsd, hogy a jelenlévő lényekkel interakcióba lépsz-e, barátjuk, társuk vagy ellenségük leszel-e. PS5Az univerzumnak ezen a részén ezeknek a szavaknak olyan jelentése van, amiről még sosem hallottál.

The Invincible PS5

Szenzációs játékok

A The Invincible PS5 hangulatátszámos eszköz, például egy távmérő, egy nyomkövető és egy high-tech jármű teszi még hangulatosabbá, és a játék lenyűgöző tájakon vezet keresztül. Valósághű interakciók analóg technológiával várnak rád egy futurisztikus idősíkban.

The Invincible PS5

Első személyű játékmenet

A The InvinciblePS5Stanisław Lem lengyel sci-fi író azonos című ikonikus regénye alapján készült. Vannak olyan helyek az univerzumban, amelyek nem állnak készen ránk, és mi sem állunk készen rájuk. Az űrhajód mégis elkerülhetetlenül közeledik a célállomáshoz, ahol a sorsok hihetetlenül érdekes módon fonódnak össze.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Kaland
Játék környezet Légköri, Sci-fi

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0487
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060264378944

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10