Oldal frissítése

The Grinch: Christmas Adventures - PS5

2,0 2 értékelés
15 790 Ft

The Grinch: Christmas Adventures - PS5

The Grinch: Christmas Adventures PS5

A Grincs új karácsonyi kalandot hoz

A The Grinch: Christmas Adventures PS5 játékban a híres karakter, Grinch szerepében fogsz játszani, akinek az az ötlete támadt, hogy ellopja az összes karácsonyi ajándékot Who-ville-ben. A Mikulás jelmeze és a Candy Cane lasszó lesznek az eszközeid.

The Grinch: Christmas Adventures PS5

Rejtvények megoldása

A rablások során a The Grinch: Christmas Adventures PS5 kihívást jelentő rejtvényeket tartalmaz, amelyek új képességeket adnak neked. Hógolyót dobálhatsz, beöltözhetsz Mikulásnak, használhatod a Candy Cane Lassót és a Jumping Jetpacket.

The Grinch: Christmas Adventures PS5

Tudsz alattomos lenni?

Who-ville-ben mindenki szeret énekelni, ajándékozni és ünnepelni. A Grincs azonban nem szereti ezeket. Ezért igyekszik majd tönkretenni a karácsony varázsát. A The Grinch: Christmas Adventures PS5 játékban ő és hű társa, Max, a kutya ellenáll a dalnokoknak, a díszeknek és a karácsonyi flittereknek.

The Grinch: Christmas Adventures PS5

Egy gyors snowboarddal fogsz mozogni

A Grincs sosem szűkölködik szörnyű ötletekben. A versenypályákat fogja használni, ahol a snowboardján fog mozogni. A The Grinch: Christmas Adventures PS5-ben hógolyókat dobálhatsz, hogy megfagyassz minden idegesítő lényt, aki az utadba kerül.

The Grinch: Christmas Adventures PS5

A The Grinch: Christmas Adventures Dr. Seuss által ihlette látványvilággal rendelkezik

Élvezd a karácsonyt egészen új módon a The Grinch: Christmas Adventures PS5 játékban teljesen új módon. Ez nem éppen egy klasszikus karácsonyi történet. A játék és a rejtvények a fiatalabb játékosok számára is adaptálva lettek, így mindenki találhat magának benne kedvére valót.

The Grinch: Christmas Adventures PS5

Többjátékos móka

A The Grinch: Christmas Adventures PS5 a karácsony egy olyan szórakoztató formáját hozza el, amelyet helyben megoszthatsz egy barátoddal. Az egyik játékos irányítja a Grincset, a másik pedig az ő hűséges kutyáját, Maxet.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Gyerekeknek

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0490
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5061005350854

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20