Oldal frissítése

The Crew Motorfest: Special Edition - Xbox One

5 1 értékelés
11 890 Ft

The Crew Motorfest: Special Edition - Xbox One

The Crew Motorfest Xbox One

Tapasztald meg az igazi adrenalindús kalandot

Készülj fel a végső autós kalandra a világ egyik leglenyűgözőbb szigetén: O'ahu-n, mely a hawaii szigetvilág ékköve. A fejlesztők ismét arra invitálnak, hogy a legegzotikusabb autók volánja mögött átélhesd az adrenalindús, nyílt világú versenyzést.

The Crew Motorfest Xbox One

The Crew Motorfest Xbox One - Tedd a sajátoddá

Csinálj mindent egyedül vagy más játékosokkal: vegyél részt nagy sebességű utcai versenyeken a nyüzsgő Honoluluban, teszteld off-road képességeidet egy vulkán hamuszínű lejtőin, és légy mestere a pályák fantasztikus kanyarjainak. Ha készen állsz a kikapcsolódásra, dőlj hátra a napsütötte strandokon kedvenc szuperautód volánja mögött, vagy ülj egy bogárhintóba, és fedezd fel a pazar esőerdő rejtett ösvényeit.

The Crew Motorfest Xbox One

A The Crew Motorfest Xbox One játékban a nagy oktánszámú móka sosem ér véget

Vegyél részt a folyamatosan változó programban: fedezd fel az autós kultúra új perspektíváit rövid tematikus kampányok, intenzív vezetési versenyek és különböző élő versenyesemények segítségével. Gyűjtsd össze a múlt, a jelen és a jövő több száz ikonikus autóját. A The Crew Motorfest megnyitóján és azon túl is mindig rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy megmutasd képességeidet, stílusodat, és nyomot hagyj a fesztivál történetében.

The Crew Motorfest Xbox One

Tematikus kampányok mindenkinek

Próbáld ki az ún. Playlist-et, ami rövid tematikus kampányok sorozata, amelyek egyedi és izgalmas élményeket kínálnak az autós kultúráról. Mindegyiket gondosan úgy tervezták meg, hogy elmerülhess az autókultúra egy másik világában, testre szabott versenyekkel, tematikus eseményekkel és más egyedi kihívásokkal. Vedd át az irányítást történelmi klasszikusok vagy elektromos szuperautók felett, legyél pályabajnok, vagy csak vezess a barátaiddal: mindig van egy Playlist a számodra.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Versenyzős, Árkád
Játék környezet Jármű

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MXO896
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3307216272939

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10