Oldal frissítése

The Crew Motorfest - PS4

Szuper ár
11 890 Ft

The Crew Motorfest - PS4

The Crew Motorfest PS4

Élj át egy igazán andrenalindús kalandot

Készülj fel a tökéletes autós kalandra a világ egyik leglenyűgözőbb szigetén: O'ahu-n, mely a hawaii szigetvilág ékköve. A fejlesztők ismét arra invitálnak, hogy a legegzotikusabb autók volánja mögött élhesd át az adrenalindús versenyzést egy végtelen világban.

The Crew Motorfest PS4

The Crew Motorfest PS4 - Tedd a sajátoddá a játékot

Csinálj mindent egyedül vagy más játékosokkal: vegyél részt nagy sebességű utcai versenyeken a nyüzsgő Honoluluban, teszteld off-road képességeidet egy vulkán hamuszínű lejtőin, és légy mestere a pályák fantasztikus kanyarjainak. Ha készen állsz a kikapcsolódásra, dőlj hátra a napsütötte strandokon kedvenc szuperautód volánja mögött, vagy ülj be egy bogárhátúba, és fedezd fel a pazar esőerdő rejtett ösvényeit.

The Crew Motorfest PS4

A The Crew Motorfest PS4 játékban a magas oktánszámú mulatság sosem ér véget.

Vegyél részt a folyamatosan változó programban: fedezd fel az autós kultúra új perspektíváit rövid tematikus kampányok, intenzív autóversenyek és különböző élő verseny események segítségével. Gyűjtsd össze a múlt, a jelen és a jövő több száz ikonikus autóját. A The Crew Motorfest PS4 a megjelenéskor és azt követően is mindig rengeteg lehetőséget kínál majd arra, hogy megmutasd képességeidet, stílusodat, és nyomot hagyj a fesztivál történelmében.

The Crew Motorfest PS4

Tematikus kampányok mindenkinek

Próbáld ki az ún. Playlist-et, ami rövid tematikus kampányok sorozata, amelyek egyedi és izgalmas élményeket kínálnak az autós kultúráról. Mindegyiket gondosan úgy tervezták meg, hogy elmerülhess az autókultúra egy másik világában, testre szabott versenyekkel, tematikus eseményekkel és más egyedi kihívásokkal. Vedd át az irányítást történelmi klasszikusok vagy elektromos szuperautók felett, legyél pályabajnok, vagy csak vezess a barátaiddal: mindig vár rád egy Playlist.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat The Crew

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Versenyzős
Játék környezet Jármű

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1487se
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3307216269670

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05