Oldal frissítése

Teslasuit

Teslasuit

Teslasuit öltözet, a virtuális valóság új szintje

A CES 2018 egyik nagy dobása egy teljes testű intelligens Teslasuit öltözék bevezetése volt. Ez a futurisztikus termék teljes mértékben az érzékelésen alapuló választ ad, és nem csak érintést vagy súlyt, hanem termikus érzéseket is szimulál. Az eredmény a játékos testének pontos áthelyezése a VR-hez.

Maximális mozgásátadás

Az öltözék felszínén 46 érintési pont van, amelyek változatos visszajelzést adnak a testnek. Ugyanakkor beépülnek a transzkután elektromos idegingerlés (TENS) és az izmok elektromos stimulálása (EMS) egységei. Ezeket a ingerelési módszereket rendszeresen a legmagasabb sportágakban vagy fizioterápiában használják, különösen a rehabilitációs folyamatban és a gyógyulási folyamatokban, ahol gyakori elektromos impulzusokkal több izomcsoportot aktiválnak vagy bocsátanak ki egyidejűleg.

A Teslasuit teljesen megváltoztatja az érzelmek észlelését

A Teslasuit öltözet legérdekesebb tulajdonsága a különféle érzések észlelésének hű szimulációja. A nyomás és a fájdalom mellett a hideg és a hő is megkülönböztethető.Mindez egy kifinomult hőszabályozó rendszernek köszönhetően, amely képes átadni a hőmérséklet változásokat a virtuális világból a testünk egyes részeire. El tudod képzelni, hogy nézne ki egy ilyen ruha a Mount Everesten? Vagy játék közben?


Oblek Teslasuit

A Teslasuit öltözet legfontosabb jellemzői

  • Abszolút innováció a virtuális valóságban
  • Haptikus, azaz érzékelésen alapuló érzékelők és hőszabályozó réteg
  • Teljesen vezeték nélküli használat
  • Kompatibilis a standard VR-készletekkel
  • A Kickstarter crowdfunding platformján jelen lévő V rajongók társaságának támogatásával
Kód:  TSsuit01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10