Oldal frissítése

Tearaway Unfolded - PS4

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tearaway Unfolded - PS4

Hagyja, hogy a papírból készült egyedi világ hullámai magával sodorják. Irányítsa a papírból készült postás főhős karakterét! Ebben az egyedi kiadásban számos bónuszt kap. Élvezze az arany levelet Atoi fejpántján, a Journey for Atoi kosztümöt, a Sackboye és Baby Wendigo papírmintákat, a négy díszítést, amelyek a kreatív feladatoknál használhatóak, illetve a játék digitális zenéjét!

Legfontosabb jellemzői

  • Egyedi, gyűjtői kiadás
  • Játék kicsiknek és nagyoknak
  • Kellemes hangulatú világ
  • Oldja meg a rejtvényeket és a bonyolult feladatokat
  • A fejlett irányításnak köszönhetően a játék beszippantja Önt
  • Több órányi szórakoztató játékidő

Szabadítsa fel képzeletét

Kicsi és nagy játékosoknak is egyaránt tetszeni fog ez a játék. Az Ön feladata az lesz, hogy segítse a hírnök, Atoi veszélyekkel teli útját. A papírból készült világ mesének tűnik, de ne hagyja ezt az érzést eluralkodni magán, valahol biztosan veszély vagy egy bonyolult feladat várakozik Önre. Néhány épületet és díszletet az angol folklór ihletett. Ennek köszönhetően a kellemes hangulatot minden lépés megtételekor élvezheti. A játék modern vezérlőrendszert használ. A játék egyszerűen magába szippantja a játékost. A PS4 kamerájának segítségével fog a játékbeli karakterekkel kommunikálni. A DualShock 4 vezérlői lehetővé teszik a vihar erejének szabadon bocsátását. Ez jól elrejtett kincseket vagy rejtekhelyeket tár fel. Végül, de nem utolsó sorban, lehetővé teszi az Ön számára, hogy felszálljon a hajtogatott papírrepülőjével. Ne ijedjen meg az Ön felé repülő tárgyaktól, kapja el őket, és küldje vissza az ellenségei felé. Ez a játék valóban hosszú ideig tartó szórakozási lehetőséget nyújt Önnek.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Gyerekeknek

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Félelem

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX217
Termékszám:  PS719855316
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10