Oldal frissítése

TCL NXTWEAR S

4,0 3 értékelés
194 590 Ft

TCL NXTWEAR S

Kényeztesd magad rendkívül lélegzetelállító, moziszerű vizuális élménnyel

A TCL NXTWEAR S okosszemüveggel bármilyen helyszínt pillanatok alatt privát mozivá varázsolhatsz. Akár vonaton vagy repülőn utazol, akár az irodában vagy otthon a kanapén ülsz, ez a szemüveg privát és magával ragadó filmes teret teremt, függetlenül attól, hogy milyen eszközzel párosítod - számos USB-C-s, Display Porttal rendelkező eszközhöz csatlakoztatható, okostelefonoktól kezdve, laptopokon és tableteken át egészen a játékkonzolokig. USB Type-C Display Porttal A TCL NXTWEAR S szemüveg kicsi és könnyű, így különösen ideális utazáshoz.



A TCL NXTWEAR S kiváló minőségű és magával ragadó kijelzőt biztosít

Amint felveszed a TCL NXTWEAR S-t, azonnal elmerülsz a személyes filmes térben, a két Micro-OLED kijelzőnek köszönhetően, amelyek 45°-os betekintési szöggel, 49 pixel/fok (PPD) és 1 920 x 1 080 pixel felbontással rendelkeznek. Egyszerűen csatlakoztasd a videóforráshoz az USB-C porton keresztül, és máris stúdióminőségű képet kaphatsz, mindössze néhány centire a szemedtől. A 130 hüvelykkel egyenértékű képernyő 4 méteres távolságból is részletesen látszik, különleges, moziszerű vizuális élményt nyújtva gyönyörű és dinamikus képekkel. Az RGB színskála 108%-át lefedve a színek és a tónusok természetesnek tűnnek, a fényátmenetek pedig egyenletesek. 

A mikro-OLED kijelzők tökéletes képet garantálnak

A két kiváló minőségű, Full HD felbontású Sony Micro-OLED kijelzővel rendelkező TCL NXTWEAR S 16:9 éles és tiszta részleteket, valamint merész, gazdag és élénk színeket kínál nagy kontrasztaránnyal. Vedd fel a szemüveged, és élvezd a játékot egy hatalmas képernyőn, csatlakozz a saját mobil irodádhoz bármikor és bárhol. Vagy dőlj hátra és pihenj az autóban a saját, intelligens autós moziddal. Ezek az intelligens szemüvegek FPV (first-person view) kompatibilisek, így szinkronizálhatod őket a drónoddal, és egy teljesen új perspektívából láthatod a világot. A TCL NXTWEAR S minden esetben gazdag és magával ragadó élményt nyújt. 

A TCL NXTWEAR S tökéletes hangzást is kínál

A szemüvegkeretbe integrált hangszórók vannak beépítve, amelyek mindkét fül mellett helyezkednek el. De használhatod saját Bluetooth-fejhallgatódat is, hogy teljesen privát, magával ragadó élményben legyen részed. Az alacsonyabb energiafogyasztás, az erősebb mélyfrekvenciák és az alacsonyabb torzítás együttesen jobb hanghatásokat eredményeznek. A magas- és mélyvonalakat 0,5 mm-es út növeli, ami erőtejes basszushangzást biztosít, ami még mélyebbre vonz a történetbe. Az egyedülálló "suttogó üzemmód" funkció a fejlett akusztikus fázistörlési technológiával jelentősen csökkenti a hangszivárgást, így nem zavarod a környezetedben lévőket, miközben megőrzöd a privát szférádat. Emellett a hangszórók közelebb helyezkednek el a fülekhez, ami pontos és tiszta hangzást biztosít. 



Kényelmes és stílusos okosszemüveg

Az állítható kerettel ellátott TCL NXTWEAR S okosszemüveg minden eddiginél jobban utánozza a hagyományos szemüvegek kialakítását. A szemüveg ívelt, hogy tökéletesen kövesse a fej formáját. Ezzel együtt puha és bőrbarát anyagokat használnak, amelyek hosszú ideig kényelmes viseletet biztosítanak, és ideálisak a filmek zavartalan nézéséhez. A sima ívek az üstökös farkának kialakítását utánozzák, és maximális kényelmet biztosítanak a fülek és a fej számára. Összehajtogatva, kompakt formájának köszönhetően a TCL NXTWEAR S szemüveg könnyen elfér egy kis táskában vagy nagy zsebben. A szemüveg integrált kerettel rendelkezik a korrekciós lencsék számára, amely mágneses kialakítású, így szükség esetén könnyen felszerelhető egy másik lencse. Az optikus által felírt lencséket külön kell felszerelni és megvásárolni. 

A TCL NXTWEAR S mágneses pogo-pin csatlakozóval büszkélkedhet

A TCL NXTWEAR S készüléket kényelmesen vezérelheted a közvetlenül a szemüvegen található kezelőszervekkel. Az egyes kezelőszervek úgy vannak elhelyezve, hogy nagyon könnyen elérhetők és kezelhetők legyenek. A hangerő a bal oldali kerékkel állítható, míg a jobb oldali kerék a fényerőt és a 2D/3D üzemmódváltót vezérli (2 másodpercig tartva). A TCL XR alkalmazásban a 2D és 3D mód közötti váltás is elérhető. A mágneses pogo-pin csatlakozóval ellátott kábel megkönnyíti a manipulálást és az okoseszközökhöz, játékkonzolokhoz és számítógépekhez való csatlakoztatást.  Az TCL NXTWEAR S kompatibilis az USB-C-vel felszerelt Android készülékekkel. Az iOS-eszközök kompatibilisek az adapter használatával. A szemüvegnek nincs akkumulátora, és egy képforrás táplálja.

Nagyon könnyen csatlakoztatható

A TCL NXTWEAR S csatlakoztatható bármilyen USB-C eszközhöz, amely Display Port (DP) képességgel rendelkezik - ez az univerzális szabvány számos okostelefont, laptopot és játékkonzolt támogat. A DP-támogatással nem rendelkező készülékek számára a TCL NXTWEAR S egy levehető adaptert kínál, amely csatlakoztatható az Android és iOS eszközökhöz, így a csatlakoztatás és a lejátszás képernyő kivetítésen keresztül is egyszerű. Az adaptert külön kell megvásárolni. Értékelni fogod, hogy a szemüveg számos streaming szolgáltatással is kompatibilis, így a videókat nem kell az eszközödön tárolnod. 



A TCL NXTWEAR S lesz a privát irodád

Csatlakoztasd a TCL NXTWEAR S okosszemüveget a számítógép USB-C portjához, és állítsd be elsődleges kijelzőnek.  Létrehozhatsz egy privát képernyőt, ahol anélkül dolgozhatsz, hogy a környezetedben bárki láthatná a tartalmadat. További előnye, hogy nem kell a laptop vagy a táblagép fölé görnyedned. Ha több dokumentummal dolgozol, videókat szerkesztesz vagy tartalmat készítesz, egy második képernyő mindig jól jön. A monitor cipelése azonban nem praktikus - a TCL NXTWEAR S lehetővé teszi a hibrid munkát anélkül, hogy terhet kellene cipelned. Csak állítsd be kiterjesztett kijelzőként, hogy könnyedén mozoghass a két képernyő között. 

A TCL NXTWEAR S virtuális valóság szemüveg legfontosabb jellemzői

  • A telefon, tablet, laptop vagy játékkonzol tartalmának kivetítésére szolgál 
  • Szimulálja egy 130 hüvelykes képernyő 4 méter távolságból történő megtekintését
  • A TCL NXTWEAR S két Micro-OLED kijelzővel rendelkezik 16:9 képaránnyal, PPD 49 és 60 Hz-es képfrissítési frekvenciával
  • Kerék a 2D és 3D módok közötti váltáshoz
  • Egyszerűen állítható, puha anyagból készült szárak a maximális kényelemért
  • Támogatja a DCI-P3 bemenetet, a BT.2020 bemenetet és az sRGB kijelzőt a kiváló minőségű képek érdekében
  • Beépített hangszórók, Bluetooth fejhallgató-csatlakozás
  • Gyorsulásmérő, giroszkóp és nyomásérzékelő a kijelző kikapcsolásához, amikor a szemüveget leveszik
  • Mágneses keret a korrekciós lencsék behelyezéséhez
  • Tartalmazza a tisztítókendőt és a stílusos hordtáskát

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Általános felbontás Full HD 1920 × 1080 px
Kijelző OLED

Jellemzők

Csatlakozás USB-C
Látómező 45 °
Érzékelők Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Proximity érzékelő
Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 15,4 cm
Magasság 5,6 cm
Mélység 5,1 cm
Tömeg 89 g

Kompatibilitás

Márka TCL
Modell NXTWEAR AIR S
Kód:  WK711a3
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  XRGF68-2ALCA11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15