Oldal frissítése

TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses

2,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses


A TCL NXTWEAR AIR szemüveggel a mozi jön el hozzád

Élvezd a lélegzetelállító, moziszerű vizuális élményt, bárhol is legyél, példáulegy hosszú repülőúton a fedélzeten vagy az ágyban pihenés közben.Egyszerűen vedd fel a TCL NXTWEAR AIR okosszemüveget a a Sony precíziósan hangolt Full HD Micro OLED paneljével, amely olyan éles és tiszta megjelenítést biztosít, mintha egy 140 hüvelykes képernyőt néznél körülbelül 4 méteres távolságból.Csak csatlakoztasd a TCL NXTWEAR AIR-t a mobiltelefonodhoz, táblagépedhez, laptopodhoz vagy játékkonzolodhoz, és élvezd a tökéletes képet a kettős hangszórók által biztosított tökéletes térhatású hangzással.

A TCL NXTWEAR AIR segítségével bárhová kivetíthetsz tartalmat

A TCL NXTWEAR AIR okosszemüveg nagyszerű márkafüggetlenségével is lenyűgöz,kompatibilis a Huawei,Honor,Samsung,OPPO,One Plus,vivo,Xiaomi,Lenovo,LG és más készülékekkel.Ezt a szemüveget nem csak filmnézéshez lehet használni, de a játékok szerelmesei is nagyra értékelik vagy bárki, aki egy kis magánéletet szeretne. A TCL NXTWEAR AIR hordozható monitorként működik.Így nemcsak otthon, hanem vonaton, buszon vagy repülőn utazva is vetíthetsz videótartalmat.


A TCL NXTWEAR AIR okosszemüveggel játszhatsz vagy e-maileket is böngészhetsz

A TCL NXTWEAR AIR okosszemüveget a tartalmak kivetítése mellett játékra is használhatod, ha USB-C porton keresztül csatlakoztatod bármely DisplayPort kimenettel rendelkező eszközhöz.A beépített gyorsulásmérővel és giroszkóppal felszerelt, támogatott játékok minden fejmozgást regisztrálnak.A TCL NXTWEAR AIR ideális az e-mail postafiók vagy a prezentációk böngészéséhez is.Így egy forgalmas kávézó vagy közlekedési eszköz közepén ülve is csak te láthatod a kivetített tartalmat.

Néhány óra múlva már észre sem veszed a TCL NXTWEAR AIR-t

A TCL NXTWEAR AIR szemüveg prémium kialakításával hívja fel magára a figyelmet, tömege mindössze 75 gramm, és még több órás viselés esetén is maximális kényelmet biztosít.A gondosan kiválasztott anyagok biztosítják a kényelmet és kíméletesek a bőrhöz.Összecsukható kialakításának köszönhetően a TCL NXTWEAR AIR könnyen tárolható a védőtokban és bárhová magaddal viheted, elfér egy kis hátizsákban vagy kézitáskában.Ezenkívül a szemüveg lencséi cserélhetőek, hogy illeszkedjenek az öltözékedhez.A mágneses keret lehetővé teszi dioptriás lencsék rögzítését is.

A TCL NXTWEAR AIR okosszemüveg legfontosabb jellemzői

  • Lélegzetelállító, moziszerű vizuális élményben lehet részed, bárhová is mész a TCL NXTWEAR AIR készüléknek köszönhetően.
  • Tömege mindössze 75 gramm - maximális kényelem még órákig tartó viselés esetén is
  • Olyan érzés, mintha egy 140 hüvelykes képernyőt néznél 4 méteres távolságból
  • Prémium kivitel
  • Két Sony FHD Micro OLED panel
  • Kettős hangszórók
  • Maximális biztonság - a TCL NXTWEAR AIR lehetővé teszi a perifériás látást
  • Beépített gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, P-érzékelő
  • Több mint 100 eszközzel kompatibilis - egyszerű csatlakozás USB-C-n keresztül

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 15,4 cm
Magasság 6,2 cm
Mélység 5,1 cm
Tömeg 75 g

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Általános felbontás Full HD 1920 × 1080 px
Kijelző OLED

Jellemzők

Csatlakozás USB-C
Látómező 47 °
Érzékelők Gyorsulásmérő, Giroszkóp
Szín Fekete

Kompatibilitás

Márka TCL
Modell NXTWEAR AIR Smart Glasses
Kód:  WK711a2
Termékszám:  XRGT78-2ALCE11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10