Oldal frissítése

Tchia: Oléti Edition - PS5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tchia: Oléti Edition - PS5

Tchia: Oléti Edition PS5

Induljon el egy látványos kalandra

Csatlakozz Tchia trópusi, nyitott világú kalandjához, hogy megmentsd apját a kegyetlen zsarnok Meavor-tól, a szigetvilág uralkodójától. Mássz, vitorlázz, hajózz és csónakázz gyönyörű szigeteken, és fedezz fel egy fizika által vezérelt homokozót. Vedd fel a harcot a Meavora ruhás katonáival nyílt összecsapásokban, ahol a kreativitásod előnyhöz juttat. Irányíts bármilyen állatot vagy tárgyat, új barátokat szerezhetsz, és pengetheted a teljesen játszható ukulelét.

Tchia: Oléti Edition PS5

Tchia: Oléti Edition PS5 - Irányítsd a különleges képességeket és fedezd fel a környezetet

Tchia különleges adottsága lehetővé teszi, hogy bármilyen állatot vagy tárgyat irányítson, amit talál. Válassz több mint 30 állat és több száz tárgy közül, repülj, mint egy madár, fedezd fel az óceánt, mint egy hal, vagy áss kincset, mint egy kutya. Ugorj és siklj át a hatalmas szigetvilágon, és használd a trükkrendszert, hogy menő mutatványokat és ugrásokat hajts végre a vízbe. A szabad mászás mechanikája lehetővé teszi, hogy korlátozások nélkül másszon meg bármit a világon, beleértve bármely fizikailag irányított fát.

Tchia: Oléti Edition PS5

Tchia: Oléti Edition PS5 - Egy varázslatos sziget, amelyet a valóság inspirált

A szigetet Új-Kaledónia ihlette, egy kis sziget a Csendes-óceánban, az Awaceb társalapítóinak otthona. A gazdag és változatos helyi tájból merítettek ihletet, kultúrák, zene, nyelvek, néphagyományokat és hagyományokat, és arra használta fel, hogy egy fiktív világot teremtsen, és egy egyetemes történetet meséljen el, amit mindenki megérthet és élvezhet. A hagyományos nyelven beszélt, teljesen animált jelenetek tarkítják az utazásodat, míg a helyi hangokkal átszőtt eredeti zenekari zene egyedi és magával ragadó világot teremt.

Tchia: Oléti Edition PS5

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tchia: Oléti Edition PS5 tartalmazza:

  • Egyedi megjelenés a ruházathoz, tutajhoz és ukuleléhez, amelyet a játékok ihlettek.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Kaland
Játékmechanika Nyitott világ

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Július

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  PSV0456
Termékszám:  5016488140706

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15