Oldal frissítése

Super Putty Squad - Nintendo Switch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Super Putty Squad - Nintendo Switch

%

Ugorj, rugaszkodj el, nyújtózz a győzelemért, amikor segítesz Putty-nek megmenteni az elrabolt barátait ebben a klasszikus platformjátékban, több mint 100 szinten.

Super Putty Squad

Az időtlen klasszikus visszatért

A Super Putty Squad  gondtalan retro játékélményt nyújt, amelyet újjáélesztettek a modern játékosoknak, és a legjobb játszhatóságért egy teljesen új tanulási móddal kombináltak. A Tutorial  bemutató mód végigvisz a bevezető fázisokon és tippeket és trükköket kínál a Putty mozgási és felszerelési arzenáljának használatához. A hősöd felfújhatja és kinyújthatja magát, üthet, ugorhat, elnyelhet dolgokat és energiákat és lőhet, hogy megmentse az elrabolt barátait a bizonyos halálból. A Super Putty Squad olyan szinteket is tartalmaz, amelyek próbára teszik a képességeidet és a képzelőerődet.

Super Putty Squad

Függőséget okozó játékmenet

Gyűjtsd össze a matricákat és nyisd meg az újabb  meglepően elrejtett szinteket az egyedülálló Sticker Book funkcióval, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megfigyeljék a játék előrehaladását. Az alkalmi játékosok számára a játszhatóság elérhető, de hihetetlenül gyorsan függőséget okoz. A Super Putty Squad hosszú órákra leragaszt a képernyő elé.


Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz
Kód:  NSW115
Termékszám:  5060057024867

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10