Oldal frissítése

Super Crazy Rhythm Castle - PS4

Leárazás -50 %
4 890 Ft 9 790 Ft

Super Crazy Rhythm Castle - PS4

Super Crazy Rhythm Castle PS4/PS5

Super Crazy Rhythm Castle PS4/PS5 - Őrült szórakozás egy őrült világban

Indulj el egy felejthetetlen utazásra, tele zenével, őrülettel és ritmussal! Fedezd fel a benned rejlő hőst, és merészkedj a titokzatos ritmikus kastélyba. Itt találod a különc Ferdinánd királyt, aki igazán "meleg" fogadtatásban részesít. Vállald fel a csavaros kihívásait, és mutasd meg, hogy milyen ügyes vagy a saját játékában. Zavard meg az ősi megidézési rituálét, nézz szembe egy óriási padlizsán DJ-vel, és mutasd meg a királynak, hogy ritmussal is el tudod rontani a napját. A ritmus pedig a siker kulcsa!

Super Crazy Rhythm Castle PS4/PS5

Káoszos co-op és nagyszerű soundtrack

Készülj fel egy soha nem látott, akcióval és rejtélyekkel teli zenei kalandra! A szabadulószobáktól a platform-árkádokig, nézz szembe a királyi csínytevésekkel, és tanulj meg teljesen új módon gondolkodni. Minden egyes szint kihívást jelent, hogy kombináld a zenei művészetet trükkös kihívásokkal és akciódús pillanatokkal! Kihívást keres? Próbáld meg feloldani az összes dalt a zenei laborban, és szerezd meg az aranyérmet! A siker kulcsa itt a tiszta ritmus!

Super Crazy Rhythm Castle PS4/PS5

Super Crazy Rhythm Castle PS4/PS5 - Féktelen szórakozás

Fedezd fel a semmihez sem hasonlítható zenei élményt, tele energikus ritmusokkal és nagyszerű dallamokkal! Több mint 30 zeneszámmal a legkülönfélébb műfajokból, köztük rock, hip-hop, dubstep és még sok más, merülj el egy változatos zenei világban. A Rhythm Castle egy kaotikus kooperatív játék, amely szórakoztató és mindenki számára elérhető. Minden játékos választhat három- vagy négygombos módot, vagy akár a rejtvények megoldására is koncentrálhat, míg barátja a zenéről gondoskodik. Akár egyedül játszol, akár a barátaiddal szövetkezel, készülj fel a Rhythm Castle őrült kihívásaira. Ez a játék garantáltan felejthetetlen élményt nyújt, tele örömmel és adrenalinnal!

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  MSX1505
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4012927105702

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15