Oldal frissítése

Super Bomberman R 2 - Xbox

14 990 Ft

Super Bomberman R 2 - Xbox

Super Bomberman R 2 Xbox

Bomberman visszatér a helyszínre

Megérkezett a Super Bomberman R partiharcjáték-sorozat legújabb darabja. Az új kalandokkal és játékmódokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik, és a Super Bomberman R 2 Xbox nemcsak offline csatákat kínál, amelyeket a családdal és a barátokkal játszhatsz, hanem online csatákat is, amelyek a világ minden tájáról összekötik a játékosokat, valamint egy egyjátékos módot is.

Super Bomberman R 2 Xbox

Bonts egyedül vagy barátokkal

A jól ismert Standard, Grand Prix és Battle 64 módok mellett van egy új Battle 64 "Castle" mód, amelyben a játékosok egy támadó és egy vár oldalra osztva harcolnak a kincsekért. A játék kiegészült egy Stage Editor funkcióval is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyéni jeleneteket hozzanak létre a Castle játékhoz, és megosszák azokat az online játékosokkal a világ minden tájáról.

Super Bomberman R 2 Xbox

A Super Bomberman R 2 Xbox rengeteg szórakozást kínál

Élvezd a hasonló képességű felhasználók közötti csatákat, és küzdj online játékosokkal a világ minden tájáról. Állítsd be a harci módokat és szabályokat, hívd össze a barátaidat. Egy konzollal élvezheted a Bomberman R 2 Xbox játékot egyetlen képernyőn, ahová más kontrollereket is csatlakoztathatsz. A blokkokkal és trükkökkel ellátott testreszabott szakaszok online megoszthatók. Hozz létre, játssz, oszd meg és fedezd fel a különböző szakaszokat a szerkesztő segítségével.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád, Party
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  XBSE0350
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4012927113523

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05