Oldal frissítése

SteelSeries Flux black and tan

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Flux black and tan

A SteelSeries Fluxot a legegyszerűbb testreszabni és a legváltozatosabb fejhallgatótkat kínálja a termékcsalád, nézd meg az azonos márkajelzésű ddarbok árukínálatát. Az alapja egy hatalmas 40 mm-es meghajtó, amely gondoskodik a kiegyensúlyozott zenéről, függetlenül attól, hogy filmet nézel, zenét hallgataz vagy épp játszol..

A fejhallgató az SNDBlock akusztikai anyagot használja kiváló hangszigetelés mellett, miközben megtartja a kiváló kényelmet és a reprodukálhatóságot. A a bőrbevonatú párnák hosszú távú használat mellett is kényelmesek. A hangforráshoz való csatlakoztatás cserélhető kábellel történik. Az átvitetl megkönnyíti a fülpárnák és az összecsukható szerkezetet.

Ezenkívül a fejhallgatóban két 3,5 mm-es lyuk található, így bármely más felhasználó könnyedén csatlakozhat a hallgatáshoz. Ugyanígy előnyös a forráskapcsolat bárhonnan történő támogatása. A mellékelt kábelek ezután közös csatlakozást biztosítanak a számítógéphez egy pár 3,5 mm-es csatlakozóval és MAC-komputerekkel és egyéb 3,5 mm-es csatlakozóval, például mobiltelefonokkal való összeköttetéshez. Mindkét kábel tartalmaz egy többirányú mikrofont és egy egyszerű kábelvezetést. A hb a tortán a színes kopó alaktrészek cseréjének lehetősége.

 

Kód:  XXMX042s
Termékszám:  S37-2100840-ST5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15