Oldal frissítése

Starsand - PS4

Starsand - PS4

Starsand PS4/PS5

Fedezd fel a misztikus sivatagot!

A Starsand PS4/PS5 egy túlélésért küzdő játék, amelynek a sivatag a helyszíne. Veszélyek, rejtélyek és megoldandó kvízek várnak rád. Tudd meg, hogy pontosan mi történt, hol vagy, és mi köt téged egy kihalt civilizáció történetéhez. Találj árnyékot, vizet és életet. Használd okosan az energiát, kerüld a túlterhelést a hőségben és tartsd magad melegen a hideg éjszakákon. A túléléshez higgadtnak kell maradnod. Túl tudsz élni ellenséges környezetben, megtalálod a válaszokat és visszatalálsz a régi életedhez?

Starsand PS4/PS5

Starsand PS4/PS5 - Vadászat és a természet megszelídítése

Vadássz élelemre, készíts fegyvereket, építs menedéket és biztosítsd azt - a dűnék hemzsegnek a félelmetes teremtményektől. Találd meg az utat a hatalmas és kietlen sivatagban, navigálj a homokviharokban és jelöld meg, amerre jársz. Nappal a szomjúság és a hőség legyőzhetetlen ellenséggé válik - éjszaka a hideg fenyeget. Tanulj meg együtt élni a nehézségekkel, lásd meg a világ szépségét, és tanulj az állatoktól és a természettől.

Starsand PS4/PS5

Starsand PS4/PS5 - Védd meg a bázisodat!

Ebben a sivatagban egyszerre vagy vadász és préda. A rovarszerű ragadozók sötét fészkeikből másznak elő, folyamatosan élelem után kutatva. Védd magad tűzzel, tüzelj robbanó kókuszgránátokkal az ellenségre, biztosítsd a bázisodat, és tégy meg mindent a túlélésért.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Légköri
Játékmechanika Survival
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Július

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1476
Termékszám:  5055377605797

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20