Oldal frissítése

StarBlood Arena - PS4 VR

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

StarBlood Arena - PS4 VR

Tedd próbára a tudásodat egy szabályok nélküli versenyben, ahol csak a legprofibb pilóták reménykedhetnek az intergalaktikus dicsőség elnyerésében. Itt igazi arénaküzdelem zajlik teljes 360 fokos mozgásszabadsággal, a tét pedig a dicsőség, a kreditek... és az életed – miközben a StarBlood Network minden mozdulatodat közvetíti az akcióra kiéhezett galaktikus közönségnek.

Válassz a kilenc egyedi hajóból, amelyek saját pilótával, játékstílussal és harci képességekkel rendelkeznek, és állj helyt az egyjátékosos párbajokban, az akár négy játékossal játszható csapatpárbajokban vagy az inváziós kooperatív módban. A győzelem hírnevet hoz számodra, és új hajókat, fegyvereket vagy modokat tesz elérhetővé. A kudarc pedig egyenlő a teljes megsemmisüléssel... több ezermilliárdnyi néző szeme láttára. Készen állsz, hogy mindent kockára tegyél? 

 

PlayStation VR

 

Éld át a StarBlood Arena lélegzetelállító csatáit a csúcstechnológiát képviselő PlayStation VR-rel 360 fokos mozgásszabadsággal és 3D hangzással. 

 

Alice

 

Tulajdonságok: Agresszív

Hajó neve: Bombshell

Hajó típusa: Bombardier

Hajó fegyverzete: Ágyúk, gránátvetők, rakéták, nukleáris mikro-robbanófej

Jellemző mondat: „Robbantsunk fel valamit!”

 

TIPPEK

 

  • Fontos, hogy ráállj a célra, mert Alice rakétái és nehézfegyverzete is pontos célkövetést igényelnek. A rakéták nagy területen szétszóródva akkor is óriási pusztítást végeznek, ha nem sikerül ráállni a célra, és így is jó eséllyel eltalálod a mit sem sejtő ellenfeleket.
  • A nukleáris rakéták nagy hatókörüknek köszönhetően kizökkentik ellenfeleidet a ritmusukból, ezért használd őket minél gyakrabban – a fegyvertáradban van belőlük épp elég.
  • A Bombardier a játék egyik legstrapabíróbb hajója, ezért nyugodtan a csata sűrűjébe vezetheted, ahol szörnyű pusztítást vihetsz végbe: a páncélod valószínűleg állja majd a sarat. 
     

 

Elsa

 

Jellemzők: Profi és halálos

Hajó neve: Mandible

Hajó típusa: Soldier

Hajó fegyverzete: Inferno-ágyúk, termállándzsa, hiperágyú, csíkrakéták

Jellemző mondat: „Nagy megtiszteltetés volt, hogy mindenkit legyőzhettem.”

 

TIPPEK

 

  • Az elsődleges fegyvereid használatakor figyelj arra, amikor Elsa ágyúi narancssárgán izzani kezdenek: ilyenkor válts a másodlagos fegyverre, hogy maximális pusztítást végezz, és közben ne fogyj ki a munícióból.
  • Elsa tömérdek rakétájával egyszerű a gyorstüzelés, ezért érdemes kihasználni a kettős rakétaindító mod előnyeit, amellyel egyszerre két rakétát lőhetsz ki.
  • A hiperágyú folyamatos roncsolást okoz a hatókörén belül, ezért a szűk helyeken, illetve a lassítómezőkkel és a sztázisaknákkal együtt a leghatékonyabb.
     

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX1010c
Termékszám:  PS719832560
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05