Oldal frissítése

Star Trek: Resurgence - PS4

11 790 Ft

Star Trek: Resurgence - PS4

Star Trek: Resurgence PS4/PS5

Star Trek: Resurgence PS4/PS5 - A Telltale Games visszatér a színpadra

A Star Trek: Resurgence PS4/PS5 egy történetvezérelt kalandjáték, amelyet a Telltale Games korábbi tagjai készítettek, és amely a Star Trek izgalmas világát kelti életre. Csatlakozz az U.S.S. Resolutelegénységéhez; Jara Rydek első tiszthez és Carter Diaz mérnök közlegényhez egy küldetésen, hogy megállítsátok az Aeont, egy ősi és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy mindent elnyel, ami az útjába kerül. Ezekben az epikus űrkalandokban megtapasztalhatod a Star Trek izgalmas és csodálatos világát.

Star Trek: Resurgence PS4/PS5

Fedezz fel új világokat és kalandokat

Csatlakozz Spock nagykövethez, és dolgozz együtt William T. Riker kapitánnyal, hogy fenntartsátok a békét az egész galaxisban. Lépj kapcsolatba új idegen fajokkal, folytass diplomáciát, vezess űrsiklót, és használd a trikordert és a fézert, hogy megoldd a kihívást jelentő rejtvényeket és elhárítsd a halálos fenyegetéseket.

Star Trek: Resurgence PS4/PS5

Star Trek: Resurgence PS4/PS5 - A döntéseid számítanak

Kemény döntések várnak rád, amelyek hatással lesznek a kapcsolatokra, a történet menetére és a galaxis sorsára. A Star Trek: Resurgence PS4/PS5 egy hihetetlen, érzelmekkel és kalandokkal teli űrutazásra visz. A Star Trek: Resurgence PS5 nehéz döntések elé állít, amelyek megváltoztatják és továbbfejlesztik a történetet. A játék után menj fel a játék hivatalos weboldalára, hogy megnézd, hogyan viszonyulnak döntéseid a világ más Csillagflotta-tisztjeinek döntéseihez.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Star Trek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Kaland
Játék környezet Sci-fi
Játékmechanika Döntés egy történet mellett

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1541
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056635605115

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20