Oldal frissítése

Star Ocean: The Second Story R - PS5

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Star Ocean: The Second Story R - PS5

Star Ocean: A második történet R

JRPG Remake egyedi 2.5D grafikával

A Star Ocean: A Second Story R megújult 2,5D grafikával tér vissza, 2D pixeles karakterekkel és 3D-s környezettel. Új harci mechanikát tartalmaz angol és japán szinkronszínészekkel, eredeti, újonnan hangszerelt zenét, gyors utazást és még sok egyebet.

Star Ocean: A második történet R

Történet

Engedd, hogy magával ragadjon a Star Ocean: The Second Story R PS4/PS5 kozmikus története. A második történet R. A 366-os évet írják, amikor egy Föderációs tiszt egy másik misztikus bolygón találja magát. Itt találkozik egy fiatal lánnyal, akivel együtt kezd el kutatni elveszett népe után. Így volt megjósolva. Válaszd meg a saját utad és alakítsd a saját sorsod.

Star Ocean: A második történet R

Science fiction és fantasy egy játékban

A Star Ocean: A The Second Story R egyedi vizuális stílust mutat be, amely veszélyes várbörtönöket és nyüzsgő városokat egyaránt tartalmaz. A nosztalgikus 2D pixel karakterek gyönyörű 3D grafikában egy csodálatos felfedezésre váró világot idéznek meg.

Star Ocean: A második történet R

Játssz két karakterrel

Az utazást Claude-dal vagy Rena-val kezdheted. A Star Ocean: A Second Story R olyan választási lehetőséget kínál, amely megváltoztatja az általad beszervezhető perspektívákat és szövetségeseket. Az egyedülálló Private Action rendszernek köszönhetően megismerheted az egyes párttagokat, akikkel tovább építheted a kapcsolatodat, és különböző befejezéseket oldhatsz fel. Az új karakterillusztrációkat a tapasztalt művész, YukihiroKajimoto készítette.

Star Ocean: A második történet R

Gyors harc és stratégia

Kombináld a gyors harcot a stratégiai mechanizmusokkal. A Star Ocean: The Second Story R PS4/PS5 játékban elért fejlődésedet a képességeid kiválasztásával határozhatod meg, amik lehetnek a főzés, a művészet és a fémművesség. A Second Story R-t az általad választott készségek határozzák meg, beleértve a főzést, a művészetet és a fémkészítést. Építs különleges szinteket és készíts tárgyakat a tökéletes felszereléshez, különbözőeffektusokkal.

Star Ocean: A második történet R

Az eredeti játék szinkronhangjai

Az egész Star Ocean: A Second Story R hangját ugyanazok a szinkronhangok adják, mint az eredeti játékban. Az összes zeneszámot újrakeverték, és új felvételekkel egészítettek ki.

Star Ocean: A második történet R

Három nehézségi mód

A Star Ocean: A Second Story R minden játékos számára készen áll. A kezdők a könnyebb Earth útvonalat választhatják. A haladó játékosokat pedig a Galaxy átjáró várja. Ám ha igazán bátor vagy, válassz egy olyan Univerzumot, amely valóban próbára tesz.

Ajánlott HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

Windows (64 bit)

Processzor

hamarosan

Grafika

hamarosan

DirectX

hamarosan

RAM

hamarosan

HDD

hamarosan

Minimális HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

Windows (64 bit)

Processzor

hamarosan

Grafika

hamarosan

DirectX

hamarosan

RAM

hamarosan

HDD

hamarosan

Valóban készen állsz erre a játékra?

Válassz gamer PC és laptop kínálatunkból!

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
Játék környezet Fantasy

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás
Kód:  PSV0486
Termékszám:  5021290097940

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10