Oldal frissítése

Star Ocean: The Second Story R - Nintendo Switch

5 1 értékelés
18 890 Ft

Star Ocean: The Second Story R - Nintendo Switch

Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch

JRPG Remake egyedi 2.5D grafikával

A Star Ocean: A The Second Story R Nintendo Switch megújult 2.5D grafikával tér vissza, 2D-s pixeles karakterekkel és 3D-s környezetekkel. Új harci mechanikát tartalmaz angol és japán szinkronszínészekkel, eredeti, újonnan hangszerelt zenét, gyors utazást és még sok egyebet.

Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch

Történet

Engedd, hogy magával ragadjon a Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch kozmikus története. A 366-os évet írják, amikor egy Föderációs tiszt egy másik misztikus bolygón találja magát. Itt találkozik egy fiatal lánnyal, akivel együtt kezd el kutatni elveszett népe után. Így volt megjósolva. Válaszd meg a saját utad és alakítsd a saját sorsod.

Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch

Science fiction és fantasy egy játékban

A Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch egyedülálló vizuális élményt nyújt, amelyben veszélyes várbörtönök és nyüzsgő városok egyaránt mregtalálhatók. A nosztalgikus 2D pixel karakterek gyönyörű 3D grafikában egy csodálatos felfedezésre váró világot idéznek meg.

Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch

Játssz két karakterrel

Az utazást Claude-dal vagy Rena-val kezdheted. A Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch lehetőséget ad a perspektívaváltásra és a beszervezhető szövetségesek kiválasztására. Az egyedülálló Private Action rendszernek köszönhetően megismerheted az egyes párttagokat, akikkel tovább építheted a kapcsolatodat, és különböző befejezéseket oldhatsz fel. Az új karakterillusztrációkat a tapasztalt művész, Yukihiro Kajimoto készítette.

Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch

Gyors harc és stratégia

Kombináld a gyors harcot a stratégiai mechanizmusokkal. A Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch játékban elért fejlődésedet a képességeid kiválasztásával határozhatod meg, amik lehetnek a főzés, a művészet és a fémművesség. Építs különleges szinteket és készíts tárgyakat a tökéletes felszereléshez, különböző effektusokkal.

Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch

Az eredeti játék szinkronhangjai

Az egész Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch játékban ugyanazok a szinkronhangok szólalnak meg, mint az eredeti játékban. Az összes zeneszámot újrakeverték, és új felvételekkel egészítettek ki.

Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch

Három nehézségi mód

A Star Ocean: The Second Story R Nintendo Switch minden játékos számára játszható. A kezdők a könnyebb Earth útvonalat választhatják. A haladó játékosok pedig a Galaxy átjárót élvezhetikÉs ha igazán bátor vagy, válassz egy olyan Univerzumot, amely valóban próbára tesz.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
Játék környezet Fantasy

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1250
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5021290098008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05