Oldal frissítése

SPINTIRES: Off-Road Truck Simulator

4,6 52 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPINTIRES: Off-Road Truck Simulator

Egy EREDETI SZIMULÁTOR

Ismered a Kickstartert? Ez az egyik legismertebb platform arra, hogy forrásokat  gyűjthess érdekes projektekhez. Ezt az utat használta ki a független angol Oovee stúdió és próbált szerencsét egy meglehetősen ötletes játékkal. Ez ugyanis egy bonyolult szimulátora az orosz szállító járműveknek. Az az átfogó koncepció eredetisége növekszik azzal, hogy a történetet a múlt század 80-as éveibe helyezték.

Félelmetes, vad táj

Az óriási kiterjedéső orosz vadonban rejtőzik egy összetett és orientációhoz nehéz terep. Időre leszállítani a készleteket távoli területeken, és vissz is térni nem lesz könnyű. Az off-road vezetéssel együtt járnak a tehergépkocsik korábban még nem látott fizikai modelljei. Ezek  szó szerint fenomenálisak, és amint megrekedsz az az első mocsárban, akkor ügyes alkotókat talán még el is fogod átkozni. Ne felejtsd azonban el, hogy ez egy szimulátor, és nem várhatod, hogy a derékszögű kanyarokon szuperszonikus sebességgel haladhatsz át.

valósághű környezet

A fejlett grafikus motor lehetővé teszi az éjjelek és nappalok váltakozását, és reális hatása van a sárnak és a víznek is. Egy nyitott világ várja, hogy felfedezd, miközben sok érdekes küldetéssel találkozhatsz. A játékba integrálva vannak a különféle módok és közösségi eszközök támogatása.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Szimulátor

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Elsődleges

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Platform / Licenc

Platform PC

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 2 GHz (2 GHz)
Videókártya nVidia GeForce 9600 GT
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 1 GB
Operációs rendszer Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP SP3
Kód:  WG447
Termékszám:  8592720122015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15