Oldal frissítése

Spells & Secrets - PS5

12 790 Ft

Spells & Secrets - PS5

Spells & Secrets - PS5

Varázslat, amerre csak nézel

A Spells & Secrets PS5 a Roque-lite játékok közé tartozik, a varázslat világéban zajló kalandos történetével. Greifenstein mágiáját elárasztják a lények, akiktől meg kell szabadulnia. Játszhatsz egyedül, vagy helyi kooperációban a barátaiddal.

Spells & Secrets - PS5

Szabd testre a karaktered

A Spell & Secrets PS5 lehetővé teszi, hogy a játék avatarját az ízlésed szerint testreszabd. Merülj el a mélybe, és menet közben még több lehetőséget szabadíthatsz fel. Válaszd ki a testalkatodat, a kedvenc ruháidat, válaszd ki a szemed színét, a szemöldököd és az orrod formáját. Játssz a hajszínnel, és találd meg a tökéletes bőrszínt. Játssz a hajszínnel, és találd meg a tökéletes bőrszínt. Válaszd ki a magasságodat, és játssz a sminkeddel.

Spells & Secrets - PS5

Légy kreatív

Varázsolj váratlan módon, és hozz létre saját mágikus támadásokat. A Spells & Secrets PS5-ben a kreativitás a győzelemhez vezető út. A támadó varázslatok mellett azonban másokra is szükséged lesz a rejtvények megoldásához.

Spells & Secrets - PS5

Egyedül vagy egy baráttal

A Spells & Secrets PS5 játszható egyedül, vagy egy baráttal együtt is élvezheted a varázslatok titokzatos világát helyi kooperációs módban.

Spells & Secrets - PS5

A Spells & Secrets PS5 számos lehetőséget kínál

A varázslatokat mágikus lények ellen, de küldetések megoldására is lehet használni. Kezd el felfedezni a folyamatosan változó Greifenstein iskolavárat. Rengeteg nyomot találhatsz a világról és az emberekről, vagy hatalmas műtárgyakról. A Spells & Secrets PS5 játékot billentyűzettel és egérrel, de kontrollerrel is irányíthatod.

Spells & Secrets - PS5

Történetkampány

A Spells & Secrets PS5-ben elsőéves varázslótanulóként játszol. Az első napon azonban egy váratlan esemény káoszba sodorja az akadémiát. Megpróbálod kiszabadítani az osztálytársaidat és az állandóan változó várat. A mindenütt jelenlévő mágikus lények azonban megnehezítik a dolgodat. Sok titok vár arra, hogy kiderüljön.


Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Kaland

Multiplayer

Multiplayer Helyi megosztott / osztott képernyő

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0583
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060264378210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10