Oldal frissítése

Sony PS4 DUALSHOCK 4 kontroller (fekete)

4,8 133 értékelés

Sony PS4 DUALSHOCK 4 kontroller (fekete)

A vadonatúj DUALSHOCK 4 kontrollert japán mérnökök fejlesztették ki a Sony PS4 konzoljához. Az egyedi beépített érzékelő rendkívül érzékeny mozgásvezérlést tesz lehetővé, az érintőpanel pedig minden korábbinál élvezetesebb játékélményt biztosít. A már ismert dupla analóg kar továbbfejlesztett változata pontosabb irányítást tesz lehetővé. A hátsó ravaszgombok is kaptak egy ívet, így még kényelmesebben irányíthatod a játékot a tökéletesen kézbe illő vezérlővel.
A Share gomb segítségével egyszerűen megoszthatsz képeket és videókat közvetlenül a Facebookra feltöltve, vagy élőben is sugározhatod a játékodat a folyamatban lévő játék megszakítása nélkül. A beépített hangszórónak köszönhetően extra hangokat hallhatsz testközelből, a klasszikus jackdugós felhallgató-csatlakozóval pedig a barátaid beszélgetését is hallhatod játék közben.
A kontroller hátulján található fénysáv megvilágítja az érintőpanelt is, így a panel a fénysávval megegyező színben pompázhat. Segítségével könnyen megkülönböztethetők a játékosok, így mindig tudják, hogy melyik karaktert irányítják vagy mennyi életerejük maradt, így sokkal könnyebb az egész játékmenet. Merülj el a tökéletes játékélményben, melyet még tovább fokoz a továbbfejlesztett rezgő-technológia: a beépített rezgőmotoroknak köszönhetően még pontosabb visszajelzést kapsz a történésekről.
Műszaki adatok:
Jellemzők:
Fénysáv
SHARE gomb
Érintőpanel
Méretek (Sz x Ma x Mé):
162 x 52 x 98 mm
Tömeg:
210 g
Szín:
Fekete
Interfész:
(USB Micro B)
3,5 mm-es jack
Bluetooth 2.1 + EDR
Tápellátás:
Integrált Li-Ion akkumulátor 1000 mAh
Töltés USB-n keresztül

Kód:  MSX021a
Termékszám:  PS719211983
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10