Oldal frissítése

PS4 - NHL 17

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PS4 - NHL 17

%

Teljesen új módok, széleskörű lehetőségek népszerű mód, és a legjobb jégkorong videojáték tapasztalat, hogy minden ami NHL 17 cím, hogy sokféleképpen lehet büszke sok "elsők".

Nové oslavy gólů

Miután már volt a korong a hálóba, minden szem rád.

Tvrdé souboje

Kemény harcok a legfontosabb helyet.

Draft bajnokok

Draft bajnokok

Az új rendszer tervezete bajnok hozza kombinációja izgalmas fantázia tervezetet, és gyorsan fut kerekek kiválasztásával közül a szupersztárok.

Töltsön el a jégkorong álom

Töltsön el a jégkorong álom

Függetlenül attól, ahogy játszanak NHL 17 Jellemzők új módok, ahol játszani, mint a kedvenc csapatok és a játékosok. A tervezet bajnokok megtapasztalják a fiktív tervezetet, amelyben össze egy csapat tele van csillagokkal, vagy a World Cup zabojujte a nemzeti becsület.

Urald a jeget

Urald a jeget

Kapsz egy teljesen új megközelítést harcok előtt kiskapu a támadó és védekező harmadik. Van egy halom új gólových ünneplés ábrázoló izgalom pontozási fontos célokat.

Kompletní turnajový režim

Komplett torna mód válogatottak.

Pobavte diváky

Mutassa be a közönség a nézőtér széles palettája kombinációk.

hiteles kapusok

hiteles kapusok

Az újratervezett rendszer reflex takarít kapusok értékelje álláspontját, szög, és a cél helyzetét, mielőtt a műtét. Új beolvasott segít megismételni mozgásának technikai mozgások kapusok, amelyek hozzájárulnak a hitelességét a viselkedésük és képességüket, hogy kihasználják a természetes arányban végrehajtásában reflex takarít.

Paraméterek

Platform

Platform PlayStation 4

Kapacitás

Tárhely mérete 500 GB

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol

Szín

Szín Fekete
Kód:  MSX001nhl
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20