Oldal frissítése

Snapchat Spectacles

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Snapchat Spectacles

A jól ismert közösségi média platformot működtető cég, a Snapchat bemutatja első hardverét. A Spectacles napszemüveg nem csak egy stílusos kiegészítő, hanem egy olyan eszköz, amelynek két beépített kamerarendszere kommunikál a Snapchattel.

Legfőbb jellemzők

  • Stílusos napszemüveg beépített kamerával
  • Két nagy látószögű kamera rövid videók rögzítésére
  • Automatikus Snapchat szinkronizálás
  • iOS és Android támogatás
  • Egész napos akkumulátor élettartam
  • Az akkumulátor üzemidejét LED-fények jelzik

Két kamera

A kamerák a napszemüveg két oldalán helyezkednek el, egyenként 115°-os látószöggel. A kameráknak köszönhetően azt rögzítheti, amit lát, 10 másodperces szakaszokban – ezt az időt akár egy gomb segítségével fél percre is növelheti. A rögzített felvételt a szemüveg egyből elküldi a Snapchat alkalmazásba. A halszem formátumnak köszönhetően a felvételt megvághatja, az eredmény pedig fektetve és állítva is tökéletesen látható lesz.

Egyszerű használat

A Spectacles napszemüveg egyik előnye, hogy egészen addig tárolja a rögzített felvételt, amíg nem kapcsolódik adatszinkronizációra a telefonjához. Így nem kell, hogy telefonja mindig önnél legyen. A szemüveg iOS és Android rendszerrel is kommunikál – iOS rendszer esetén a videókat Bluetooth-on keresztül is elküldheti. A gyártó egész napos akkumulátor élettartamot garantál, ám használattól függően naponta akár 4-szer is feltöltheti a speciális csomagolás segítségével.

 
Kód:  SSPVR1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10