Oldal frissítése

Sleeping Dogs Definitive Edition - PS4

4,4 10 értékelés
6 190 Ft

Sleeping Dogs Definitive Edition - PS4

A játékkonzolok új generációja minden bizonnyal megérdemli tulajdonosainak kedveskedését a régebbi sorozat néhány legjobb játékával. Ezért sietett a Square Enix a Sleeping Dogs ezen változatának elkészítéséhez. A Definitive Edition továbbfejlesztett grafikai koncepcióval büszkélkedhet, amely natív 1080p felbontással rendelkezik. Az összes eddig kiadott DLC jelenléte mindenképpen nagy siker. Összességében ez egy díszes verzió, meglehetősen nagy visszajátszhatósággal.

A tömegváros brutális élete


A Sleeping Dogs története a klasszikus hollywoodi és ázsiai akció thrillerekből merít ihletet. Az élő Hong Kong gigantikus és különösen nyitott világában több komplex esemény zajlik. Wei Shen titkosügynökeként az a feladata, hogy bekerüljön a legrosszabb bűnszervezetbe. A bűnözők bizalmához vezető tövises út csak a kihívásokkal teli feladatok elvégzésén keresztül vezet. Hamarosan teljes jogú tagja lehet a triászoknak, de vissza akar térni az igazságosság oldalára? Mi van, ha szereteda bűnözői életet?
A harcban biztosan értékelni fogod, hogy az alkotók követik a kis bandák törvényét, ahol mindent kézzel és nyugodtan csak késsel kezelnek. Ugyanakkor nagy lövöldözéseket is tapasztalhat. A közeli harcnak azonban sok lendülete és dinamizmusa van. Kombinálhatsz egy támadást, amihez van fogásod, ami után az ellenfelet kidobhatod az ablakon. Vesd be magad egy neonváros örvényébe, és gyakorlatilag tegyél meg mindent, ami csak eszedbe jut.
Főbb elemek:

  • Felnőtt történet egy titkos rendőrről, amelyben a kinyilatkoztatás és a halál a napi rend.
  • A halálos harcművészetek, az intenzív lövöldözés és a brutális gyilkosságok akciódús, robbanékony keveréke.
  • Epikus nagy sebességű tapasztalat szüntelen akcióban kimeríthetetlen számú egzotikus autóban, motorkerékpárban és motorcsónakban.
  • Tapasztald meg az illegális versenyt Hongkongban - kakasviadalokra és szakadt karaoke bárokra szóló fogadások minden sarkon vannak.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Erőszak

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2014
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Definitive Edition

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX109
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5021290066502

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20