Oldal frissítése

Sleeping Dogs

2,5 6 értékelés

Sleeping Dogs

A Sleeping Dogs-ban egy beépített zsaru Wei Shen bőrébe bújhatunk, akinek feladata, hogy felszámolja a világ egyik legrettegettebb bűnözői csoportját - a Hong Kong Triads-ot.
A Sleeping Dogs játékot klasszikus hollywoodi és ázsiai akciófilmek ihlették. Piszkos rendőrségi dráma egy nyitott világban a képzeletbeli Hong Hong-ban. Játékosként a titkos ügynök Wei Shen bőrébe bújva élhetük át a kalandokat, akinek célja, hogy beépüljön a világ egyik legveszélyesebb bűnözői szervezetébe - a Hong Kong Triads-ba. Játékosként fel kell fedezned egy zsúfolt hongkongi szigetet annak neon színű utcáin és zsúfolt piacain keresztül, miközben a hűség és az árulás története bontakozik ki előtted, ahol Wei kérdéseket kezd el feltenni saját motivációját illetően, amint egyre jobban mélyed bele a helyzetbe.
A játékban minden sarkon történik valami akció. Minden piaci bódé, kikötő vagy felhőkarcoló mögött. Játékosként részt veszel intenzív tűzharcban, adrenalinnal túlfűtött utcai autóversenyben és brutális verekedésben.
Legfontosabb jellemzők:

  • Felnőtt történet egy titkos rendőrről, ahol a felfedezés és halál mindennapos.
  • Akciódús, robbanékony keveréke a halálos harcművészeti verekedésnek, intenzív lövöldözésnek és brutális gyilkosságnak.
  • Felejthetetlen sebességi élmény a szüntelen akciókban korlátlan számú egzotikus autókkal, motorkerékpárokkal és hajókkal.
  • Tapasztald meg az illegális versenyt Hong Kong utcáin - fogadások és őrült karaoke bárok minden sarkon.


Műszaki adatok:
Platform: PC DVD
Műfaj: Akció
Nyelv: angol
PEGI értékelés: 18+

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Erőszak

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 2 GHz (2 GHz)
Videókártya nVidia GeForce 560
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 15 GB
Operációs rendszer Windows XP
Kód:  XXWG372

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10