Oldal frissítése

SIM4U Bundle 1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SIM4U Bundle 1

IM4U Bundle 1 PC

European Ship Simulator PC

A SIM4U Bundle 1 PC első játéka a European Ship Simulator PC. Szállj fel egy gyors motorcsónakra vagy egy sétahajóra. 8 díszes hajó kapitánya leszel. Harcolj víz a valósághű fizikája ellen, és fedezd fel Európa híres kikötőit.



IM4U Bundle 1 PC

Farming World PC

A SIM4U Bundle 1 következő része a Farming World PC. Koncentrálj a gabonára, gyümölcsökre vagy építs fel egy tejgazdaságot. Alakítsd a vállalkozásodat több tucat vetőmagtípussal. Tervezd meg a gazdaságodat, hogy nyereséges legyen.

IM4U Bundle 1 PC

Autobahn Police Simulator 2

A SIM4U Bundle 1 PC harmadik részében az Autobahn Police Simulator 2 PC-vel ismerkedhetsz meg. Tapasztald meg a rendfenntartók izgalmas karrierjét Európa leggyorsabb autópályáján.

IM4U Bundle 1 PC

Post Master PC

A SIM4U Bundle 1 PC utolsó része a Post Master PC. Vedd kézbe a levélforgalom irányítását, és igazítsd a vállalatodat a növekvő városhoz. Tudod kezelni ezt a fajta nyomást? Vigyázz a versenytársakra.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Stratégiai, Szimulátor
Játék környezet Építés és közlekedés

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  WG1340hu
Termékszám:  5999886114695

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15