Oldal frissítése

Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox

Előrendelési ár
19 890 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox

Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox

A Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox két történetszálat hoz el neked

Egy vadonatúj történet, amelyben új helyszínekkel találkozhatsz, továbbá különféle démonok és sokféle választási lehetőség teszi még gazdagabbá a játékot. Két vonalon fogsz haladni. Fedezd fel a sötét oldal bosszújának drámai történetét, vagy merülj el az angyalok és démonok közötti konfliktus eredeti történetében.

Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox

Az új hatalmaddal a titokzatos birodalomba merészkedsz

Hősként ébredsz fel Tokióban az öntudatlanságból. A Földet elpusztította az apokalipszis. Mielőtt azonban a démonok elvehetnék a lelkedet, megjelenik egy megmentő, akivel összefogsz, hogy megteremtsd a hatalmas lényt, Nahobino-t. Nem vagy sem ember, sem démon.

Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox

Keresd a válaszokat

Angyalok és démonok harcolnak egymással a világ sorsáért. Ebben a sötét történetben nyugtalanító hangulat és gyönyörű, szörnyű démonok kísérnek majd. A Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox játékban továbbfejlesztett harcrendszert, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, új démonélményeket és kiterjedtebb területfeltárást tapasztalhatsz meg.

Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox

Válassz egyet a két történet közül

A bosszú vagy a teremtés történetét választod? Mindkettőben ellentmondásos döntésekkel, tragikus eseményekkel és a harc folytatásához szükséges erővel kell szembenézned. Tokióból azonban csak egy pusztaság maradt, ahol az életek megmentéséhez szükséges tárgyakat rejtegetik. Nem kell mindig démonokkal harcolni. Próbálj meg barátkozni velük, és állítsd őket a saját oldaladra.

Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox

Egy poszt-apokaliptikus világ várja, hogy megmentsd

Összeszeded az erődet, és harcba szállsz a sötétség ellen, hogy megmentsd a világot a pusztulástól. A harcrendszer tele van stratégiával és olyan döntésekkel, amelyek hosszú távú következményekkel járnak a történetre nézve. Merülj el a Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox epikus akcióval, feszültséggel és sötétséggel teli kalandjában.

Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox

A világ a Te kezedben van

A Shin Megami Tensei V: Vengeance Xbox játékban újonnan feltöltött hatalmat tapasztalhatsz meg egy titokzatos birodalomban, amely tele van mitikus istenségekkel és démoni zsarnokokkal. Folyamatosan versenyeznek egymással a túlélésért. Találd meg a saját utadat a démonok és angyalok között, és határozd meg a világ sorsát.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Shin Megami Tensei

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG, Kaland

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Június

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0486
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055277053612

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15