Oldal frissítése

Selfloss - PS5

Előrendelési ár
14 390 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Selfloss - PS5

Selfloss

Érzelmek és kaland

Merülj el a Selfloss PS5 érzelmes kalandjátékában, amelyet a szláv fantáziavilág ihletett. Fedezze fel a világot, amely imádja a tengert és a bálnákat. Ennek a titokzatos világnak minden szeglete bővelkedik rejtélyekben és szépségben. Fedezd fel a szláv kultúra által ihletett mítoszokat, amelyek az utazásod során megismert szereplők történetein keresztül elevenednek meg. Ezek a magával ragadó és megható elbeszélések mély tanulságokkal szolgálnak, miközben kitágítják a fantasztikus világ gazdagságát felfedező játékosok látókörét.

Selfloss

Játssz gyógyítóként!

Indulj látványos tengeri és szárazföldi utazásra az öreg gyógyító Casimir szerepében. Egy olyan egyedülálló rituálét keresel a Selfloss PS5 földjén, amely képes meggyógyítani egy sebzett lelket.

Selfloss

Fedezd fel a Selfloss PS5 rejtélyes, szenvedéssel teli világát!

Utazásod során emlékezetes karakterek bukkannak fel, akik talán a kulcsot tartják kezükben ahhoz, hogy megfejtsd a világban terjedő, Miasmusnak nevezett nyomorúság rejtélyét. Használd a mágikus botod fényét a szenvedés leküzdésére, de arra is, hogy titkokat fedezz fel és küldetéseket teljesíts.

Selfloss

Casimir botja többre képes, mint gondolnád

Casimir botja a Selfloss PS5 egyik legfontosabb történetbeli eleme. A Miasma által keltett ellenséggel kell szembeszállnod, botod perzselő fénye segítségével. Ez a fény nem csak egy fegyver, hanem a kulcs a titkok feloldásához és a feladatok elvégzéséhez az utad során.

Selfloss

Battle Royale Firestorm játékmód

A Selfloss PS5 világát gyalog vagy hajóval fedezheted fel. Használd a bot erejét a kis hajó meghajtásához, átkelve az alattomos vizeken és a kanyargós folyókon. Óvatos ügyességgel irányítsd a hajódat, hogy leküzdd a vízi utak buktatóit, és elérd a céljaidat.

Fedezd fel a változatos tájat, és találkozz a Selfloss világának különböző lakóival az utazás közben. Minden egyes találkozás egy lehetőség arra, hogy gyógyító érintéseddel enyhítsd a lakosok fájdalmát és szenvedését. Készülj fel egy olyan kalandra, amely átlépi érzelmi világod határait.

Selfloss

Történet kampány

Merülj el az Selfloss rituáléjában, és gyógyítsd be azoknak a sebeit, akik átélték szeretteik fájdalmas elvesztését. Az elszántságod ereje lehetővé teszi, hogy megtapasztald az útközben megismert szereplők egyedülállóan érzelmes történeteit. Az erőteljes és megható hangsáv fokozza az utazás érzelmi hatását. Minden egyes dallam és hang fokozza a történet hangulatát és mélységét, és felejthetetlen élményeket nyújt.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Kaland
Játék környezet Izgalmas

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0650
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060264379644

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05