Oldal frissítése

Saitek X56 Pro Flight RHINO H.O.T.A.S

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Saitek X56 Pro Flight RHINO H.O.T.A.S

Joystick katonai precizitással

Joystick katonai precizitással

X-56 Rhino rendszer H.OTAS Úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek a rajongók a műfaj hely a szimuláció. Ez épül ugyanolyan szigorú előírások, mint a legjobb az osztályban a joystick. X-56 Rhino hoz egy széles körű, személyre szabható beállításokat.


Hattengelyű szabadság felé

A modern tér szimulátorok hajó kezelése egyre összetettebb, mint a hagyományos környezetben a repülés szimulátorok. Ahhoz, hogy hatékony ellenőrzés, meg kell, hogy ellenőrizzék az összes tengely - pitch, roll, perdület, mászni, süllyedés és a forgatást.

Šest os ke svobodě

RGB háttérvilágítás

RGB háttérvilágítás

Állítsa világítás, így megfeleljen. Barvu osvětlení X-56 můžete softwarově nastavit tak, aby odpovídalo zbytku vašeho herního vybavení.


Ideális VR

Kormánymű egy csónakban VR szemüveg lehet egy kicsit nehéz - ha nem látja a saját kezét. X-56 úgy lett kialakítva, hogy minden ellenőrzés alatt a bokáját, és akkor navigálni is, és fordítson csak csodálatos VR élmény.

Ideális VR

egyedülálló élmény

egyedülálló élmény

A vezérlő felületek Rhino X-56 rendkívül pontosak, hála a 16 fős társaság Saitek megoldás. Nastavitelné pružiny umožní pilotům měnit sílu potřebnou k ovládání páky. Válasszon egyet az öt erők ellenállás kart.


Dupla feszültség szabályozás

X-56 nabízí dva oddělené ovladače tahu. Ideális olyan helyzetekben, amikor az elsődleges motorja sérült, és le kell támaszkodni mentés. Praktikus zár majd konvertál egy pár vezetők egy.

Dupla feszültség szabályozás
Kód:  MH738g
Termékszám:  SCB432210002/01/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10